Κατηγορίες
SUPER LEAGUE 2 IN THE SPOTLIGHT

SL2: Αυτό είναι το ποσό που θα μοιραστούν οι ομάδες από την ΕΡΤ

Στο Metropolis 95.5 φιλοξενήθηκε ο Ηλίας Αϊβάζογλου.

Ο πρόεδρος των Τρικάλων αναφέρθηκε στα οικονομικά δεδομένα στη Super League 2, στη συμφωνία με την ΕΡΤ αλλά και στο ματς που ακολουθεί κόντρα στον Ηρακλή.

Mίλησε για το νέο τηλεοπτικό συμβόλαιο με την ΕΡΤ:

«Τίποτα δεν είναι στάνταρ. Το τηλεοπτικό είναι 3 εκ. συνολικά για όλες τις ομάδες. Οι ομάδες που θα τερματίσουν στις θέσεις 1-11 σε κάθε όμιλο θα μοιραστούν και μπόνους 1,2 εκ. Οι μεγάλες ομάδες, προς τιμήν τους, εκδήλωσαν την προθυμία τα χρήματα που τους αντιστοιχούν να τα καταθέσουν στο ταμείο της Super League 2.

Ο Ολυμπιακός είπε εντάξει και οι άλλοι τρεις είπαν θα μιλήσουν με τους μεγαλομετόχους τους, έχοντας θετική διάθεση. Άρα με τα μπόνους και με την διάθεση των μεγάλων πάμε να δούμε που θα πέσει η μπίλια του ποσού. Θα είναι κοντά στα 130.000 ευρώ για κάθε ομάδα. Υπάρχει ένας νόμος που λέει ότι το ποσό από τις στοιχηματικές θα είναι μέχρι 7,5 εκ. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να είναι οποιοδήποτε ποσό κάτω από 7,5 εκ. Άρα δεν είναι τίποτα σίγουρο ακόμη».

«Ζούμε σε παράξενες εποχές. Τα Τρίκαλα σαν πόλη αγαπούν το ποδόσφαιρο. Σίγουρα στο πόσος κόσμος θα έρθει στο γήπεδο παίζει ρόλο και η πορεία της ομάδας. Το πρωτάθλημα έχει υποβαθμιστεί. Έχει αποκτήσει πιο τοπικό χαρακτήρα. Πλασαρίστηκε αλλιώς, ως αναβάθμιση, αλλά αποδεικνύεται και από την διαπραγμάτευση από την ΕΡΤ ότι δεν είναι έτσι. Από την ΕΡΤ μας είπαν ότι έχει γίνει τελείως μη εμπορικό και δίνουμε αυτά τα χρήματα. Ειπώθηκε μέχρι ότι δεν μπορούμε να δείχνουμε χωριά στα κανάλια μας. Τουλάχιστον μέχρι να έρθει ξανά στον αριθμό ομάδων που πρέπει δεν θα είναι ανταγωνιστικό».