Κατηγορίες
SUPER LEAGUE 2 IN THE SPOTLIGHT

SL2: Ένα πρωτάθλημα “χωρίς ανάσα” και η απειλή του covid-19

Πώς θα στριμωχτούν οι αγωνιστικές!

H Super League 2 μετά από το έγγραφο της Ε.Π.Ο. με το οποίο ζητείτο η ολοκλήρωση του πρωταθλήματός της, συμπεριλαμβανομένων των πλέι οφ και πλέι άουτ έως τις 19/5/2021, αποφάσισε την τροποποίηση της προκήρυξης του πρωταθλήματος, το οποίο θα διεξαχθεί σε 27 αγωνιστικές. 22 αγωνιστικές της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και μονοί αγώνες πλέι οφ και πλέι άουτ.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι οι αγωνιστικές θα πρέπει να στριμωχτούν στο διάστημα 9/1 – 19/5, εφόσον η επιτροπή λοιμοξιολόγων ανάψει το “πράσινο φως”, αντί για την αρχική πρόβλεψη που ήταν από 3/1 έως 6/6.Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Live Sport  με βάση το νέο καλαντάρι της SL2 οι 12 ομάδες θα πρέπει να παίζουν κάθε Τετάρτη και κάθε Κυριακή, συμπεριλαμβανομένων των ημερομηνιών του Κυπέλλου στο οποίο θα μετάσχουν η ομάδες της δεύτερης τη τάξει επαγγελματικής κατηγορίας εφόσον πάρουν το “ok” μέχρι τις 5/1.

Οι κενές Τετάρτες είναι μόνο στις 24 Μαρτίου, 21 Απριλίου και 12 Μαΐου.

Κι όλα αυτά υπό την πραγματική απειλή ύπαρξης αναβολής αγώνων λόγω κορωνοϊού, όπως έχει συμβεί σε αρκετούς αγώνες της Sl1, εφόσον κατά το τελευταίο τεστ διαπιστωθεί ότι έχουν προσβληθεί τουλάχιστον πέντε ποδοσφαιριστές.

soccerplus.gr