Κατηγορίες
SUPER LEAGUE 2 IN THE SPOTLIGHT

SL2: Κίνδυνος να μη γίνει το πρωτάθλημα! Επιτροπή (με Ροκάκη) θα κάνει επαφές για την εξεύρεση λύσης

Το οικονομικό σε “πρώτο πλάνο” και το φετινό καλοκαίρι για την Σούπερ Λιγκ 2.

Ολοκληρώθηκε το ΔΣ της Τρίτης (26.7) με κυρίως ζήτημα και πρόβλημα για τις ομάδες, το οικονομικό. Θα ληφθούν πρωτοβουλίες ώστε να ζητηθούν τα χρήματα από το στοίχημα, αλλά και εκείνα από την ΕΡΤ, οφειλόμενα της προηγούμενης χρονιάς, ενώ φυσικά υπάρχουν και οι διαπραγματεύσεις για το νέο τηλεοπτικό συμβόλαιο.

Σε κάθε περίπτωση, το τοπίο είναι “ομιχλώδες” με τις ομάδες να απειλούν ότι, κάτω από αυτές τις συνθήκες δεν θα συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα.

Παρόντες, εκ μέρους ΠΑΕ Χανιά οι Αντώνης Ροκάκης και Γιώργος Αμανατίδης (φωτο).

Αποφάσεις Διοικητικού Συμβουλίου 26.7.2022

Ολοκληρώθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2, όπου συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν τα εξής:


1. Το σώμα ενημερώθηκε για την πρόταση παραχώρησης τηλεοπτικών δικαιωμάτων στην ΕΡΤ και θα επανέλθει με αντιπρόταση.


2. Συστάθηκε επιτροπή από το Προεδρείο (κ.κ. Λεουτσάκο, Σταμούλη, Πρίτσα) και τους ιδιοκτήτες των ΠΑΕ Αιγάλεω κ. Παλτόγλου, ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας κ. Παπαδημητρίου, ΠΑΕ Επισκοπή κ. Νικολιδάκη, ΠΑΕ Νίκη Βόλου κ. Παπακωνσταντίνου και ΠΑΕ Χανιά κ. Ροκάκη, οι οποίοι θα έρθουν σε συναντήσεις με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Αυγενάκη και αρμόδιους Υπουργούς, τον Πρόεδρο της SL1, τον Πρόεδρο του ΠΣΑΠΠ και τον Πρόεδρο της ΕΠΟ, με σκοπό την ενημέρωση και την άμεση εξεύρεση λύσεων στα προβλήματα που υφίσταται η κατηγορία και τα οποία θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε αδυναμία διεξαγωγής του Πρωταθλήματος SL2 αγωνιστικής περιόδου 2022-2023. Στους προαναφερθέντες φορείς στάλθηκαν σχετικές ενημερωτικές επιστολές.

3. Αποφασίστηκε ομόφωνα η μπάλα του Πρωταθλήματος Betsson Super League 2 αγωνιστικής περιόδου 2022-2023 να είναι η Nike Flight.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.