Κατηγορίες
ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ IN THE SPOTLIGHT

SL2: O νέος σταθμός στην καριέρα του Σουντουρά

Ο Σουντουρά που αγωνίστηκε τα τελευταία δύο χρόνια στα Χανιά ετοιμάζεται για το νέο σταθμό στην καριέρα του-Ανακοινώθηκε από τον Απόλλωνα Πόντου.

Μάλιστα, αυτό αναμένεται να γίνει βάσει …επιστροφής, αφού η πρώην ομάδα του, ο Απόλλωνας Πόντου ανακοίνωσε την απόκτησή του.

Ο Σουντουρά που θεωρείται από τους πλέον ποιοτικούς παίκτες, είχε την ατυχία να συνδυάσει την παρουσία του στα Χανιά, με τα εμπόδια που προέκυψαν λόγω κορωνοϊού, ενώ είχε γίνει σήριαλ και η επιστροφή του πέρυσι από το Μάλι στα Χανιά.

Τώρα, είναι έτοιμος να συνεχίσει στην SL2, με άλλη φανέλα.

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα:

«Η ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ ανακοινώνει με χαρά και ικανοποίηση την επιστροφή του Ουσμάν Σουντουρά (Ousmane Sountoura) στην ομάδα μας.

Ο 26χρονος σήμερα Ουσμάν (γεννημένος 9 Νοεμβρίου 1994 στο Μαλί) είχε ενταχθεί στον ΑΠΟΛΛΩΝΑ την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 στην SUPER LEAGUE 2, καταγράφοντας αξιόλογη παρουσία με 25 συμμετοχές και 6 γκολ. Ο υψηλόσωμος μέσος στην συνέχεια αγωνίστηκε στην Β΄ Κατηγορία Πορτογαλίας με την Κάζα Πία και επέστρεψε στην Ελλάδα για να αγωνιστεί στα Χανιά.

Στην πρώτη του θητεία στην ομάδα μας, πέρα από τις αγωνιστικές του ικανότητες, κέρδισε τους πάντες με τον πολύ καλό χαρακτήρα του. Γι αυτό τον θέλαμε πάλι κοντά μας και ευχόμαστε να έχει υγεία, ώστε να ζήσουμε ξανά μια εξαιρετική χρονιά».

mirrorsports.gr