Κατηγορίες
SUPER LEAGUE 2

SL2: Κρίσιμη μέρα για τη Ζάκυνθο!

Σήμερα Τετάρτη 29/9 είναι μια ιστορική ημέρα για την ομάδα της Ζακύνθου, για το ζακυνθινό ποδόσφαιρο.

Το μεσημέρι λοιπόν θα δείξει αν η ιστορία θα γραφτεί με χρυσά γράμματα και η ομάδα θα έχει συγκεντρώσει το μετοχικό κεφάλαιο των 350.000 ευρώ, ή θα γραφτεί με μαύρα γράμματα και η ομάδα θα αποχαιρετήσει τα σαλόνια του Ελληνικού Ποδοσφαίρου!

Ο υπέρ πάντων αγώνας που γίνεται δεν έχει προηγούμενο! Το ποσό που ζητά η ΕΕΑ είναι τεράστιο! Τεράστιος όμως είναι και ο αγώνας που γίνεται. Δρόμο-δρόμο, πόρτα-πόρτα ο διοικητικός και φυσικός ηγέτης της ομάδας μαζί με τους δικούς του ανθρώπους προσπαθούν να κινητοποιήσουν όλους τους ζακυνθινούς έτσι ώστε να συμπληρωθεί το μετοχικό κεφάλαιο!

Σύμφωνα με πληροφορίες το ποσό που έχει κατατεθεί στο λογαριασμό της ομάδας στην Εθνική Τράπεζα είναι πολύ μεγάλο. Υπολείπεται όμως ένα πόσο ακόμα και θα πρέπει μέχρι σήμερα το μεσημέρι να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία μετοχοποίησης της ΠΑΕ ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ 1961.

Η ανταπόκριση είναι μεγάλη και η Ζάκυνθος είναι πολύ κοντά στο θαύμα. Η ΕΕΑ έχει στα χέρια της τον φάκελο της ομάδας και λείπει μόνο το μετοχικό κεφάλαιο. Η ΕΕΑ θα συνεδριάσει την Πέμπτη έτσι ώστε να ελέγξει τον φάκελο και αν είναι άρτιος θα δώσει το πιστοποιητικό συμμετοχής στους νησιώτες για να αγωνιστούν στην μεγάλη Β΄ Εθνική κατηγορία.

Πηγή: ioniansports