Κατηγορίες
SUPER LEAGUE 2 IN THE SPOTLIGHT

SL2: Μονά playoff και νέο ΔΣ τη Δευτέρα! Το αίτημα για άνοδο τριών ομάδων

Ολοκληρώθηκε το σημερινό ΔΣ της Σούπερ Λιγκ 2 με μια σημαντική απόφαση.

Αυτή είναι, τα playoff και playout να διεξαχθούν σε 5 και όχι σε 10 αγωνιστικές, ώστε νε υπάρχει χρονικό περιθώριο για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα στις 19 Μαΐου. Ο τρόπος που θα γίνουν τα playoff αλλά και άλλα σημαντικά θέματα θα συζητηθούν σε νέο ΔΣ, την ερχόμενη Δευτέρα 4 Ιανουαρίου, ενώ μέχρι τότε θα πρέπει να έχει δοθεί το “οκ” ώστε οι ομάδες της κατηγορίας (μέχρι τις 5/1 είναι η προθεσμία) να συμμετάσχουν και στο Κύπελλο Ελλάδος.

Αυτό που επίσης συζητήθηκε στο σημερινό ΔΣ της Λίγκας ήταν το ενδεχόμενο ανόδου τριών ομάδων στην Σούπερ Λιγκ 1 (2+1), κάτι που αποτέλεσε και πρόταση της ΠΑΕ Χανιά.

Πάντως για κανένα θέμα δεν υπήρξε συγκεκριμένη απόφαση και όλα θα κριθούν στο νέο ΔΣ που επίσης θα γίνει με τηλεδιάσκεψη.

Η επίσημη ενημέρωση της Σούπερ Λιγκ 2:

Μετά από έγγραφο της Ε.Π.Ο. όπου ζητείται η ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Super League 2, συμπεριλαμβανομένων των πλέι οφ και πλέι αουτ έως τις 19/5/2021, το διοικητικό συμβούλιο αποφάσισε όπως τροποποιηθεί η προκήρυξη του πρωταθλήματος, το οποίο θα διεξαχθεί σε 27 αγωνιστικές, 22 κανονικής διάρκειας και μονοί αγώνες πλέι οφ και πλέι άουτ.

Η διαδικασία του τρόπου διεξαγωγής των μονων αγώνων θα καθοριστεί σε νέο διοικητικό συμβούλιο που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 4/1/20 και ώρα 14:00.