Κατηγορίες
SUPER LEAGUE 2

SL2: Νέος πρόεδρος στον Ηρόδοτο

Η Κατερίνα Τσαντηράκη θα διαδεχθεί τον Στέλιο Παπαδημητρίου στην προεδρία της ΠΑΕ Ηρόδοτος, κάτι που ανακοινώθηκε απο τους ανθρώπους του Ηροδότου πριν απο λίγο, στην ανοιχτή συγκέντρωση που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις της ομάδας.

Τα δύο απο τα πέντε μέλη του διοικητικού του συμβουλίου, γνωστοποίησε σήμερα ο Ηρόδοτος, με την Κατερίνα Τσαντηράκη να αναλαμβάνει τη προεδρία όπως προαναφέραμε, ενώ ο Λάκης Καργιωτάκης, που είναι πρόεδρος του Σωματείου Φίλων Ηροδότου, θα αναλάβει αντιπρόεδρος.

Στην έκτακτη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της ομάδας στο γήπεδο της Νέας Αλικαρνασσού, οι κυανόλευκοι έκαναν λόγο για αλλαγή… σελίδας, με τον Ερασιτέχνη Ηρόδοτο να στηρίζει αυτή τη προσπάθεια με σύνθημα «αφήνουμε τα πάντα πίσω, κοιτάμε μόνο μπροστά».

Παρουσία αρκετού κόσμου που ενδιαφέρεται για την… επόμενη μέρα στην ΠΑΕ, έγιναν γνωστές οι κυριότερες εξελίξεις στην ΠΑΕ, με την αλλαγή σελίδας, ενώ έγιναν και οι πρώτες τοποθετήσεις απο τους ανθρώπους του Ηροδότου.

Όπως ανακοινώθηκε επίσημα, η Κατερίνα Τσαντηράκη αναλαμβάνει τη προεδρία με την ίδια στις πρώτες της δηλώσεις να αναφέρει μεταξύ άλλων: «Θα είναι μία δύσκολη χρονιά, όμως θα είναι μαζί μας και ο ερασιτέχνης, το σωματείο φίλων Ηροδότου και όλος ο κόσμος. Είμαι συγκινημένη για την στιγμή αυτή και με δουλειά θα πάμε να κάνουμε μία αξιοπρόσεκτη πορεία».

Ο Λάκης Καργιωτάκης που ανέλαβε τη θέση του Αντιπροέδρου, εκπροσωπώντας παράλληλα και το σωματείο φίλων Ηροδότου, ανέφερε στην τοποθέτησή του: «Θέλω να βοηθήσω την ομάδα και από αυτό το πόστο. Όλοι ξέρετε ότι είμαστε κοντά στην ομάδα και το μόνο που θέλουμε είναι η τιμιότητα η φερεγγυότητα για να είναι όλα στο φως και να ξέρουμε όλοι. Θα κάνουμε τα πάντα για να βοηθήσουμε την Κατερίνα που είναι η πρώτη πρόεδρος στην ιστορία της Σούπερ Λιγκ 2. Την καλωσορίζουμε και της ευχόμαστε τα καλύτερα».

Ο Παναγιώτης Τσιριμπής, που θα μετέχει στο Δ.Σ. της ΠΑΕ, στην τοποθέτησή του ανέφερε: «Ο Ηρόδοτος από σήμερα αλλάζει σελίδα. Το ζητούμενο ήταν μόνο η συμμετοχή μας στη Β Εθνική. Πάμε γερά, πάμε ενωμένοι. Έδωσα μία υπόσχεση στην συνέντευξη τύπου. Επειδή από ‘δω και πέρα η διοίκηση που θα υπάρχει θα είναι μία διοίκηση όλων εσάς, θα βγουν όλα στο φως. Από σήμερα αλλάζει το Δ.Σ., πρόεδρος θα είναι η Κατερίνα Τσαντηράκη και αντιπρόεδρος ο Λάκης Καργιωτάκης.

Δεν έχουμε πλέον να κρύψουμε τίποτα. Όλα στο φως. Όσο αναφορά την ΠΑΕ, μία φορά το μήνα το Δ.Σ. με τον κόσμο μαζί θα συνεδριάζουν για να μαθαίνει ο κόσμος την πορεία της ΠΑΕ. Θα είναι δύσκολη χρονιά. Όλοι δίπλα στην ομάδα. Συσπείρωση χρειάζεται, δεν περισσεύει κανένας. Υπάρχει Δ.Σ., υπάρχει διαφάνεια, υπάρχουν άνθρωπο της περιοχής. Τα ψέματα τελείωσαν».

Ο Γενικός Διευθυντής του Ερασιτέχνη Στέλιος Σωκιανός, πήρε το λόγο και τόνισε μεταξύ άλλων: «ένα ευχαριστώ σε όλους εσάς που είστε εδώ στη κρίσιμη στιγμή της ομάδας για την επόμενη μέρα. Μετά από συναντήσεις, καταλήουμε σε αυτές τις εξελίξεις και ευχόμαστε στην Κατερίνα που είναι γνήσια Ηρόδοτος, τα καλύτερα. Είμαι συγκινημένος για την πρωτοβουλία της Κατερίνας και όλος ο Ερασιτέχνης θα βοηθήσει τη προσπάθεια.

Θέλω να ευχαριστήσω ακόμα τον κ. Γεωργιάδη, τον κ. Παναγιωτάκη και τον κ. Παπαδημητρίου που έχασε αρκετά χρήματα αλλά και τον κ. Τσιριμπή που έδωσε τα πάντα από πέρυσι για να είμαστε εδώ. Έχω δει την ομάδα φέτος και βλέπω ότι μπορεί να ανταπεξέλθει στην κατηγορία. Δεσμεύομαι εγώ ότι φέτος θα έχουμε το «Σκουρέλος» με ανανεωμένο τάπητα. Θα παλέψουμε και να είμαστε ενωμένοι για να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα».

grandsport.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *