Κατηγορίες
SUPER LEAGUE 2 IN THE SPOTLIGHT Καθρέπτη Καθρεπτάκι Μου

SL2: Πάλι τα ίδια! Έναρξη πότε; Στη δίνη του παράνομου στοιχήματος!

Μπορεί να αποφασίστηκε η κλήρωση του πρωταθλήματος για τις 6 Σεπτεμβρίου αλλά ουδείς είναι σίγουρος για το πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Φέτος τα δεδομένα είναι πολύ πιο περίπλοκα λόγω και των ερευνών για τον παράνομο στοιχηματισμό που δημιουργεί ένα πλήρως ομιχλώδες τοπίο σχετικά με την έναρξη της φετινής Σούπερ Λιγκ 2.

Κερασάκι στην τούρτα, η πρόθεση της ΕΡΤ (λόγω και των ερευνών) για το στοίχημα να μην ενισχύσει την λίγκα και να μη μεταδώσει τους αγώνες του πρωταθλήματος, αν φυσικά δεν ξεκαθαριστεί η κατάσταση.

Μέσα σε ένα τέτοιο περιβάλλον, οι ομάδες που δεν έχουν εμπλοκή “πληρώνουν τη νύφη” αφού θέλουν να δρομολογήσουν τον προγραμματισμό τους και δεν μπορούν να το πράξουν.

Διότι ναι μεν (πχ τα Χανιά) έχουν προγραμματίσει να ξεκινήσουν προετοιμασία στα τέλη Ιουλίου, ποιος όμως επιβεβαιώνει ότι το πρώτάθλημα θα ξεκινήσει δύο μήνες μετά και όχι σε χρόνο, πολύ αργότερα, όπως εξάλλου συμβαίνει κάθε χρόνο;

Ξανά λοιπόν, “μπάχαλο” η κατάσταση στην Σούπερ Λιγκ 2 που πλέον και λόγω των ερευνών της Ιντερπόλ, έχει αποκτήσει διεθνή φήμη!

mirrorsports.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *