Κατηγορίες
SUPER LEAGUE 2

SL2: Παρελθόν από την ΑΕΛ ο Γκουτσίδης

Ο Έλληνας τεχνικός αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο των “βυσσινοί”, όπως ανακοίνωσε πριν λίγο η ΠΑΕ, για τεχνικούς λόγους, σε μία απαιτητική περίοδο για το σύλλογο.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή της ομάδας Παναγιώτη Γκουτσίδη, μετά και την ήττα με 2:1 στις Σέρρες από τον Πανσερραϊκό. Στην ανακοίνωση γίνεται λόγος για τεχνικά ζητήματα, που οδήγησαν στην απομάκρυνση του Έλληνα τεχνικού, ενώ εκθιάζει τον άνθρωπο Γκουτσίδη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΛ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει σήμερα την απόφαση της να τερματίσει τη συνεργασία με τον προπονητή Παναγιώτη Γκουτσίδη. Οι λόγοι αυτής της διακοπής είναι αμιγώς τεχνικοί, σε μία περίοδο εξαιρετικά απαιτητική για την ΑΕΛ. Οφείλουμε να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας στον προπονητή Γκουτσίδη, για τη πολυσήμαντη μέχρι σήμερα συνεισφορά του στην επιτυχή πορεία της ομάδας μας.

Για τον άνθρωπο Παναγιώτη Γκουτσίδη δεν υπάρχουν απλά λόγια, παρά μόνο βαθιά εκτίμηση. Θα θυμούμαστε όλες εκείνες τις σημαντικές στιγμές που συνέβαλαν στη δημιουργία μιάς πραγματικής ποδοσφαιρικής οικογένειας. Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια στην αξιόλογη επαγγελματική του πορεία».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *