Κατηγορίες
SUPER LEAGUE 2

SL2: Πωλείται ο Διαγόρας

Έτοιμοι να παραχωρήσουν τον Διαγόρα σε όποιον θέλει να αναλάβει τις τύχες της ομάδας είναι οι άνθρωποι του συλλόγου, όμως υπάρχουν κάποιοι όροι προκειμένου να προχωρήσει το deal

Συγκεκριμένα, όπως τόνισε με προσωπική δήλωση του ο Διευθυντής Οργάνωσης της ΠΑΕ Αθανάσιος Σουλελές, αυτός που θα αναλάβει την ομάδα θα πρέπει να πληρώσει και τα χρέη της ΠΑΕ που προέκυψαν από την τελευταία αγωνιστική περίοδο.

Αναλυτικά:

«Την πρώτη χρονιά που αναλάβαμε, δηλαδή, την περίοδο 2020-2021 οικονομικά τα πήγαμε καλά, διότι το Κράτος μας ενίσχυσε μέσα από τα Τυχερά Παιχνίδια, ενώ η ΕΡΤ μας έδωσε όλα τα χρήματα από τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Είχαμε έσοδα. Όχι πολλά, αλλά είχαμε. Την περσινή περίοδο 2021-2022, το Κράτος δεν μας έδωσε τίποτα, ενώ η ΕΡΤ, λιγότερα από τα αναμενόμενα. Έτσι, προέκυψαν χρέη. Κάναμε όμως την προσπάθεια μας και κρατήσαμε την ομάδα στην κατηγορία. Για τον οποιονδήποτε μπορούμε να πούμε εύκολα το οτιδήποτε, όταν δεν γνωρίζουμε την πραγματικότητα. Πολλοί έλεγαν ότι στα μέσα της σαιζόν θα αφήναμε την ομάδα στο έλεος του Θεού. Διαψεύστηκαν.

Σε καμία περίπτωση δεν θα επιτρέπαμε να υποβιβασθεί η ομάδα στη Γ’ Εθνική. Χαλάλι το άγχος και η αγωνία μας τις τελευταίες αγωνιστικές. Επίσης, θέλω να διευκρινίσω ότι μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ είναι η εταιρία του κ. Κολιδιάτη και όχι ο Όμιλος. Όλοι μας είμαστε διατεθειμένοι να παραχωρήσουμε τις μετοχές στον όποιο ενδιαφερθεί, αρκεί να αναλάβει τα χρέη της ΠΑΕ, που προέκυψαν την τελευταία αγωνιστική χρονιά.

Αθανάσιος Σουλελές
Διευθυντής Οργάνωσης
ΠΑΕ Γ.Σ. Διαγόρας 1905».

mikriliga.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *