Κατηγορίες
SUPER LEAGUE 2

SL2: “Πυρά” Επισκοπής κατά διαιτησίας και ΕΡΤ!

Μετά το 1-1 της Επισκοπής με το Αιγάλεω, με πέναλτι αμφισβητούμενο, στις καθυστερήσεις, όπου είχαμε την ισοφάριση των γηπεδούχων.

Η ανακοίνωση της Επισκοπής:

“Με την ψυχολογική βία που υπήρξε ήταν φυσικό επόμενο, άλλα να δούμε στο α’ ημίχρονο και άλλα στο β’. Ο κ. Κουκούλας στο 93′ έπρεπε να πάρει μία απόφαση. Αρχικά έδωσε άουτ, έπειτα “τα έχασε” και στο τέλος συμβουλευόμενος την 4η διαιτητή, καταλόγισε πέναλτι, έτσι για να “χρυσώσουμε το χάπι” και να τελειώσει το ματς δίχως πολλές γκρίνιες.
Δεν το βλέπουμε να συμβαίνει πρώτη φορά αλλά δεν είναι και στάση αυτή για να μπορούμε να ονειρευόμαστε το ποδόσφαιρο που θέλουμε να βλέπουμε. Μια διαιτησία όπου αμέσως μετά το πέναλτι που δόθηκε υπέρ της ομάδας μας, σαν να αποσκοπούσε να εξισώσει την “αδικία” κι έτσι, η απόφαση λήφθηκε σ’ ένα χρονικό σημείο ούτως ώστε να μην μπορεί να αλλάξει τίποτε μετά…
Υ.Γ.1 Για την ΕΡΤ, αντιλαμβανόμαστε την πίεση του χρόνου για άμεση σύνδεση σε άλλο γήπεδο αλλά αυτό ουδόλως ενδιαφέρει τον σύλλογό μας. Καλύφτηκε ένα ποδοσφαιρικό γεγονός και υπό πίεση, λειτούργησε μεροληπτικά δίνοντας χρόνο για δηλώσεις μόνον στον προπονητή του Αιγάλεω κ. Χαραλαμπίδη.
Πως να μας βρίσκουν σύμφωνους τέτοιες ενέργειες;
Τέλος, ευχαριστούμε την ΠΑΕ ΑΙγάλεω για τη φιλοξενία και ευχόμαστε στην ομάδα καλή συνέχεια”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.