Κατηγορίες
Καθρέπτη Καθρεπτάκι Μου IN THE SPOTLIGHT

SL2: Ταουσιάνης ο MVP των προπονητών!

Ο δημιουργός της σπουδαίας φετινής ομάδας του Εργοτέλη.

Η άνοδος για τον Εργοτέλη, εν τέλει, δεν επετεύχθη, αλλά όλοι αναγνώρισαν την μεγάλη του προσπάθεια και την ποιότητα που εμφάνισε στα γήπεδα της φετινής Σούπερ Λιγκ 2. Αν δεν είχαμε τα γεγονότα της Νίκαιας χτες και αν ο Εργοτέλης δεν εμφάνιζε μέτριο πρόσωπο στον β’ γύρο, είναι βέβαιο ότι θα έπαιρνε την πολυπόθητη άνοδο.

Δημιουργός αυτής της σπουδαίας ομάδας που δεν ήπιε νερό από την πηγή, αλλά πάλεψε σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος τίμια ήταν ο Γιάννης Ταουσιάνης.

Ο 49χρονος Θεσσαλονικιός που έχει γίνει εδώ και χρόνια… Κρητικός, μπορεί χωρίς ίχνος υπερβολής και περιστροφής να χαρακτηριστεί ως ο “Mvp” των προπονητών της φετινής Σούπερ Λιγκ 2, διότι συνδύασε την εξαιρετική αγωνιστική εικόνα που εμφάνισε η ομάδα του στα γήπεδα, με το ήθος που διέθετε και με τη νοοτροπία ότι τα ματς κερδίζονται καθαρά και με αγωνιστική προσπάθεια, εντός των γηπέδων.

Είναι πραγματικά κρίμα που αυτή η σπουδαία ομάδα, αυτού του εξαιρετικού, ικανότητας και ήθους, προπονητή δεν πήρε την άνοδο στην SL, ωστόσο αφήνει παρακαταθήκη για το μέλλον.

Ας μη γελιόμαστε επίσης…

Ο Γιάννης Ταουσιάνης μπορεί να μην ήταν ποτέ, λόγω χαμηλών τόνων και μετριοπαθούς χαρακτήρα, ο προπονητής των ΜΜΕ και της επικοινωνίας, αλλά έχει γράψει “πολλά χιλιόμετρα” στις Εθνικές και επαγγελματικές κατηγορίες και διαθέτει τεράστια εμπειρία την οποία, όπως φαίνεται, εξελισσει.

Και αυτός και ο Εργοτέλης είναι βέβαιο ότι θα έχουν πολλές ευκαιρίες στο μέλλον για να πετύχουν, ό,τι δεν πέτυχαν φέτος.

Η χτεσινή δήλωση του προπονητή του Εργοτέλη ωστόσο, τα λέει όλα και την αφήνουμε ως επίλογο:

“Ο Εργοτέλης ως οργανισμός γενικότερα όλα τα χρόνια αλλά ειδικότερα τη φετινή σεζόν έδειξε τον δρόμο… έναν δρόμο που στηρίζεται στην αγάπη για το ποδόσφαιρο, στην δουλειά και στην εξέλιξη νέων ταλαντούχων ποδοσφαιριστών και στην πίστη και στην υπομονή γι’αυτό το όραμα.

Έναν δρόμο που δυστυχώς κάποιοι σήμερα έδειξαν ότι δεν θέλουν να τον αποδεχτούν. Υπηρετήσαμε καθ’όλη τη διάρκεια της χρονιάς το ποδόσφαιρο με αγάπη, σεβασμό και αξιοπρέπεια και εγώ προσωπικά αισθάνομαι περήφανος που εκπροσωπώ αυτόν τον οργανισμό από τη θέση του προπονητή και ευλογημένος και τυχερός που συνεργάστηκα με αυτό το γκρουπ ποδοσφαιριστών”.

Βασίλης Φουντουλάκης – mirrorsports.gr