Κατηγορίες
SUPER LEAGUE 2

SL2:Κρέμονται από …τα χείλη του Χαρδαλιά – Τα δεδομένα λένε… έναρξη!

Στην απογευματινή ενημέρωση του Νίκου Χαρδαλιά ξεκαθαρίζει για Σούπερ Λιγκ και Σούπερ Λιγκ 2.

Κυριολεκτικά από τα …χείλη του Υπουργού Πολιτικής προστασίας Νίκου Χαρδαλιά κρέμονται σε Σούπερ Λιγκ και Σούπερ Λιγκ 2, που περιμένουν την κατ’ εξαίρεση, θετική απόφασή του στη διεξαγωγή των συγκεκριμένων πρωταθλημάτων.

Ο Υπουργός αναμένεται στις 6 το απόγευμα να εξειδικεύσει τα νέα μέτρα και ανάμεσα στα άλλα να αναφέρει τι θα γίνει με τις δύο επαγγελματικές κατηγορίες ποδοσφαίρου αλλά και τη Basket League.

Οι πιθανότητες για την Σούπερ Λιγκ είναι “υπέρ” της συνέχισης και αρκετές για να γίνει “σέντρα” και στην Σούπερ Λιγκ 2 από 15 Νοεμβρίου, αρκεί να τηρούνται τα “υγειονομικά πρωτόκολλα” όπως συμβαίνει ακριβώς στην Σούπερ Λιγκ 1.

Οι ομάδες και ειδικά τα Χανιά περιμένουν με ανυπομονησία τις ανακοινώσεις που θα καθορίσουν τον προγραμματισμό τους για τη συνέχεια.

Περιττό να αναφερθεί ότι, αν αποφασιστεί να μην ξεκινήσει η SL2 θα δημιουργηθεί πολύπλευρο πρόβλημα με ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

Ωστόσο, “προάγγελος” καλών ειδήσεων αποτελεί η ανακοίνωση της SL2 ότι αύριο θα πραγματοποιήσει ΔΣ με τηλεδιάσκεψη, με πρωτεύον θέμα τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος:

Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2020 και ώρα 14:00 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης μέσω τηλεδιάσκεψης, με θέματα ημερησίας διάταξης:

  1. Έναρξη Πρωταθλήματος – αγωνιστικά θέματα.
  2. Ενημέρωση και λήψη αποφάσεων σχετικά με την παραχώρηση των Τηλεοπτικών Δικαιωμάτων στην Ε.Ρ.Τ. Α.Ε.
  3. Έγκριση Οικονομικών Εγκυκλίων Super League 2 – Football League.
  4. Διάφορα θέματα