Κατηγορίες
Χανιώτικη Επικαιρότητα IN THE SPOTLIGHT Τοπικό

Σοκ και στο τοπικό Χανίων – Πρώην παίκτης ομάδων ο αδικοχαμένος 25χρονος στις Καλύβες (Pics)

Ήταν και φοιτητής στο Πολυτεχνείο Κρήτης.

Απέραντη θλίψη για τον άδικο χαμό ενός 25χρονου νέου σήμερα το πρωί στα Χανιά και συγκεκριμένα στον ΒΟΑΚ, στο ύψος των Καλυβών.Ο 25χρονος νέος που οδηγούσε ΙΧ συγκρούστηκε με νταλίκα με συνέπεια να βρει ακαριαίο θάνατο.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του Flashnews.gr, ο 25χρονος νέος, έχοντας ήδη περάσει την εκκλησία του Αγίου Ραφαήλ και εισερχόμενος αμέσως μετά στην ευθεία στον κόμβο των Καλυβών (επί του ΒΟΑΚ) για αδιευκρίνιστους λόγους, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα με συνέπεια να επέλθει η μοιραία σύγκρουση με την νταλίκα. Οι πληροφορίες μας πάντως αναφέρουν ότι σύγκρουση ήταν σφοδρότατη, καθώς ο άτυχος νέος είχε αναπτύξει αρκετή ταχυτητα στο όχημα του που καταστράφηκε ολοσχερώς, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες του Flashnews.gr

Remaining Time-0:00FullscreenMute

Το γεγονός ήδη έχει σκορπίσει θλίψη στην τοπική κοινωνία, αφού ο 25χρονος Δ.Β. ήταν φοιτητής στο Πολυτεχνείο Κρήτης, καταγόμενος από πόλη της Βορείου Ελλάδας.

Μάλιστα, ο αδικοχαμένος νέος ασχολούνταν και με το ποδόσφαιρο αφού αγωνιζόταν σε ερασιτεχνικό επίπεδο και είχε παίξει σε ομάδες και των Χανίων. Παλαιότερα στον Ποσειδώνα Καμισιανών Ραπανιανών και πέρυσι στον Αστέρα Χαλέπας.

Οι συνθήκες του συμβάντος συνεχίζουν να διερευνούνται ενώ αναμένεται και το ιατροδικαστικό πόρισμα.

Flashnews.gr