Κατηγορίες
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σοκάρει ο 35χρονος Κρητικός που έκανε το Astra Zeneca: “Ήμουν σίγουρος ότι δεν θα βγω ζωντανός από το χειρουργείο!”

Τι αναφέρει o 35χρονος που έκανε το εμβόλιο της Astra Zeneca και είδε τον… Χάρο με τα μάτια του!

Κυριολεκτικά σοκάρουν τα όσα αναφέρει ο 35χρονος Ιεραπετρίτης που έκανε το εμβόλιο της Astra Zeneca και μετά από μερικές ημέρες είδε τις παρενέργειές του να του απειλούν την ίδια του τη ζωή, αφού υπέστη διπλή θρόμβωση. Χρειάστηκε να κάνει δύο χειρουργεία στο ΠΑΓΝΗ, στο πόδι και στην καρωτίδα, με το δεύτερο ειδικά, που είχε μεγάλη δόση ρίσκου αφού υπήρχαν πιθανότητες να υποστεί εγκεφαλικό στη διάρκεια της επέμβασης.

“Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα” όμως αφού αν δεν έκανε το χειρουργείο στην καρωτίδα, η πορεία του ήταν προδιαγεγραμμένη και αυτή θα ήταν …εξαιρετικά δυσάρεστη!

“Έκανα δύο χειρουργεία. Στο πόδι και στην καρωτίδα. Για την καρωτίδα το ανακάλυψε ο γιατρός ο κ. Κοντοπόδης που, ψηλαφίζοντας την αριστερή καρωτίδα μου, μου είπε κάτι δεν μου αρέσει και να κάνουμε υπέρηχο. Κάναμε τον υπέρηχο και την αξονική και μου είπε ότι πρέπει να μπω αμέσως χειρουργείο, διότι το εγκεφαλικό ήταν δεδομένο και μάλιστα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και μάλιστα …μία και έξω!”, δηλώνει ο Αλέξανδρος Μεταξάκης του οποίου η τοποθέτηση, αν μη τι άλλο σοκάρει!

Όπως γίνεται αντιληπτό ο κ. Μεταξάκης γλύτωσε από του… Χάρου τα δόντια, χάρη στην άμεση και έγκαιρη ιατρική επέμβαση, καθώς αν δεν γινόταν ο έλεγχος ρουτίνας στον οποίο υποβλήθηκε, η εξέλιξη θα ήταν εξαιρετική δυσάρεστη.

“Είχα 3%- 5% πιθανότητα να πάθω κάτι στο χειρουργείο και αυτό το ποσοστό είναι εξαιρετικά μεγάλο αν αναλογιστεί κανείς ότι έχει πιθανότητα να πάθει κάτι από το εμβόλιο σε ποσοστό 0,022%”, επισημαίνει ο κ. Μεταξάκης.

“Να σας πω την αλήθεια ήμουν σίγουρος ότι δεν θα βγω ζωντανός από το δεύτερο χειρουργείο”, δηλώνει χαρακτηριστικά.

Πλέον ο κ. Μεταξάκης (που σημειωτέον ήταν μια χαρά στην υγεία του πριν κάνει το εμβόλιο) δηλώνει αφενός ότι δεν θα κάνει τη δεύτερη δόση του εμβολίου, αφετέρου ότι δεν πρόκειται να κάνει το εμβόλιο (έστω και άλλης εταιρείας) καθώς του το έχουν απαγορέψει οι γιατροί. 

“Αν γυρνούσα το χρόνο πίσω θα το σκεφτόμουν πολύ για να τα κάνω”, σημειώνει.

Σημειώνεται επίσης ότι ο παθών περιμένει τα επίσημα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων που θα αποδείξουν ότι όλα όσα υπέστη είναι συνέπεια του εμβολίου της Astra Zeneca. Τα επίσημα αποτελέσματα θα τα λάβει μέσα στην επόμενη εβδομάδα και φυσικά έχει ήδη κινηθεί νομικά κατά παντός υπευθύνου.

Ο επίσημος φάκελος με τα εργαστηριακά αποτελέσματα θα αποτελέσει την αφετηρία για τις νομικές διαδικασίες που θα ακολουθηθούν.

Flashnews.gr