Κατηγορίες
Τοπικό IN THE SPOTLIGHT

Σοβαρή καταγγελία Κρητικού Αστέρα για προπηλακισμό παίκτη του

Η ανακοίνωση του Κρητικού Αστέρα για σοβαρό συμβάν μετά το ματς με τον Ποσειδώνα.

Η ομάδα του Κρητικού Αστέρα αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει την βαθύτατη απογοήτευση της και να καταδικάσει τα αισχρά επεισόδια σημειώθηκαν μετά την ολοκλήρωση του νικηφόρου αγώνα της ομάδας μας με αυτή του Ποσειδώνα Τσικαλαριών. Ενός αγώνα που κρίθηκε εντός γηπέδου χωρίς διαιτητικά σφάλματα και μέσα στα πλαίσια της έντασης ενός ποδοσφαιρικού αγώνα.

Συγκεκριμένα με το σφύριγμα της λήξης ορισμένοι ποδοσφαιριστές της αντιπάλου ομάδας έσπευσαν στα αποδυτήρια της ομάδας μας, όπου βρισκόταν ο ποδοσφαιριστής μας Αρζίδης Νικόλαος (ο οποίος είχε γίνει αλλαγή στο 86ο λεπτό) εναντίον του οποίου προχώρησαν σε ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΣΜΟΥΣ και ΧΕΙΡΟΔΙΚΊΕΣ. Στην συνέχεια <<κρύφτηκαν>> μέσα στα αποδυτήρια της ομάδας τους ενώ ο διαιτητής της αναμέτρησης κατέγραψε το συμβάν στο φ.α. χωρίς να αναφέρει όλους όσους συμμετείχαν σε αυτό καθώς όπως ισχυρίστηκε δεν είδε τους αριθμούς της φανέλας τους!!!!

Το σωματείο μας καταδικάζει απερίφραστα την συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών αυτών οι οποίοι αμαυρώνουν την εικόνα του φίλου σωματείου Ποσειδώνα Τσικαλαριών, ιθύνοντες του οποίου κατέκριναν επίσης την πράξη αυτήν των <<αθλητών>> τους. Οι παραπάνω συμπεριφορές δίνουν κάκιστη εικόνα και σε ορισμένα παιδιά της ομάδας μας τα οποία, λόγω της μικρής ηλικίας τους (15 έως και 18 χρόνων), αισθάνονται τιμή να παίζουν αντίπαλοι με έμπειρους παίκτες (τόσο στα τοπικά πρωταθλήματα όσο και σε μεγαλύτερες κατηγορίες).

Ελπίζουμε οι παραπάνω εικόνες να μην ξαναεπαναληφθούν στο μέλλον.

ΥΓ: Το σωματείο μας θα αιτηθεί την κλήση τόσο του ποδοσφαιριστή όσο και του προέδρου προκειμένου να αναφερθούν, όσα δεν <<γράφτηκαν>>, στην αντίστοιχη επιτροπή της ΕΠΣΧ.
ΥΓ2: Αναμένουμε απο το φίλο σωματείο να αποδοκιμάσει και αυτό εγγράφως την συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *