Κατηγορίες
SUPER LEAGUE 2 IN THE SPOTLIGHT

Σούλης: “Πολύ καλή ομάδα τα Χανιά – Καλό πρόγραμμα η Ξάνθη”

Για μια ακόμα φορά ο προπονητής των Τρικάλων Σούλης Παπαδόπουλος είπε τα καλύτερα για τα Χανιά.

Με την εμπειρία του, ο προπονητής Σούλης Παπαδόπουλος κατάφερε να βοηθήσει τα Τρίκαλα ώστε να βρουν το ρυθμό τους στην Super League 2. 

Ο Σούλης Παπαδόπουλος μίλησε στον FOCUS 103,6 και για τα Τρίκαλα, την κατηγορία αλλά και για την άνοδο στην πρώτη κατηγορία. Παράλληλα αναφέρθηκε στον κ. Αϊβάζογλου αλλά και το μέλλον του στον ΑΟΤ.

Μεταξύ άλλων, σημείωσε:

Για τα Χανιά: “Δύσκολο ματς για τον Ιωνικό το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής. Τα Χανιά είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα και η ομάδα που μας κέρδισε στα Τρίκαλα”

Για τα play out: “Μια σειρά αποτελεσμάτων στα τελευταία επτά παιχνίδια, με ομάδες που διεκδικούν την άνοδο. Είναι άδικο όταν έχεις μια τόσο μεγάλη διαφορά να παίζεις για να μείνεις στην κατηγορία», είπε και συνέχισε:  «Πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση. Είμαστε κοντά στην σωτηρία. Χρειαζόμαστε σχεδόν τρεις βαθμούς. Σε όλες τις ισοβαθμίες υπερτερούμε”.

Για τα πλέι οφ: “Η Ξάνθη έχει το πιο ευνοϊκό πρόγραμμα. Ο Ιωνικός είναι σταθερός. Θα παίξουν ρόλο τα πρώτα δύο ματς του Ιωνικού”. 

Για τη διοίκηση του ΑΟΤ, τον κ. Αϊβάζογλου και το μέλλον του στην ομάδα: “Εμένα ο πρόεδρος με φώναξε για τα πλέι άουτ. Αν είναι όλα καλά και ο πρόεδρος θέλει να μείνω και του χρόνου, θα μιλήσουμε για να ξανά συνεργαστούμε. Έχει ωραίες σκέψεις ο κ. Αϊβάζογλου. Το κλίμα είναι πολύ καλό. Θα τα βάλουμε κάτω και να δούμε”.