Κατηγορίες
Υγρός στίβος IN THE SPOTLIGHT

Σούπερ Κρομμυδάκη! Παγκόσμια επιτυχία

Μια μεγάλη επιτυχία καταγράφεται για την Εθνική μας ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης, με την Ιφιγένεια Κρομμυδάκη του Ναυτικού Ομίλου Χανίων να είναι μέλος της!

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα τερμάτισε τέταρτο στον τελικό του κόμπο στο πλαίσιο του παγκόσμιου πρωταθλήματος υγρού στίβου που διεξάγεται στην Βουδαπέστη, κατακτώντας την καλύτερη θέση που έχει καταλάβει ποτέ σε ομαδικό αγώνισμα του αθλήματος στην ιστορία των παγκοσμίων πρωταθλημάτων!

Η επιτυχία ανήκει μεταξύ άλλων και στην Ιφιγένεια Κρομμυδάκη, η οποία ήταν μέλος του χορευτικού το οποίο εκτέλεσε θαυμάσια την χορογραφία, αποσπώντας 88,2000 βαθμούς, που την κατέταξε στην 4η θέση, μία μόλις κάτω από το βάθρο.

Ειδικότερα, η Ελλάδα συμμετείχε με τις Ζωή Αγραφιώτη, Μαρία Αλζιγκούζη – Κομινέα, Ελένη Φραγκάκη, Κρυσταλένια Γιαλαμά, Ζωή Καράγγελου, Μαρία Καραπαναγιώτου, Δανάη Καριώρη, Ιφιγένεια Κρομμυδάκη, Σοφία Μαλκογεώργου και Αντριάνα Μισίκεβιτς (αναπλ. Λυδία Παπαναστασίου).

Επόμενος τελικός για τα κορίτσια της Εθνικής μας αλλά και την πρωταθλήτρια του ΝΟ Χανίων είναι το τεχνικό ομαδικό, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για την Τρίτη (21/6) το απόγευμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.