Κατηγορίες
SUPER LEAGUE 2 ΠΙΣΩ ΑΠ'ΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ

“Σουπερλιγκάτοι 2” που περιμένουν στο ακουστικό τους…

Οι εποχές είναι δύσκολες για όλους αλλά και για τους προπονητές ποδοσφαίρου.

Πόσο μάλλον για προπονητές της Σούπερ Λιγκ 2 που, είτε διακρίθηκαν, είτε όχι με τις ομάδες τους πέρυσι, στην Σούπερ Λιγκ 2, βρίσκονται χωρίς ομάδα και φυσικά, σε ένα πλαίσιο, γενικότερης αβεβαιότητας της κατηγορίας, ουδείς γνωρίζει τι μέλλει γενέσθαι…

O Στάικος Βεργέτης

Γνωστά ονόματα λοιπόν είναι χωρίς ομάδα μέχρι στιγμής, όπως ο Σάκης Θεοδοσιάδης, ο Σπύρος Μπαξεβάνος (κάποτε πέρασε και από τα μέρη μας), ο Κώστας Φραντζέσκος, ο Θωμάς Γράφας, ο Στάικος Βεργέτης, ο Γιάννης Τάτσης (που γράψαμε προ ημερών ότι είναι στα “υπόψη” των Χανίων.

Και άλλοι φυσικά… Κάποιοι εξ αυτών θα βρουν σύντομα ομάδα, κάποιοι άλλοι θα δυσκολευτούν και θα περιμένουν κάποια καραμπόλα, εντός της χρονιάς, από τις πολλές που γίνονται.

Και για να το κάνουμε πιο δικό μας, πιο “χανιώτικο” το θέμα, στην παραπάνω κατηγορία, προφανώς ανήκει και ο Νίκος Μαναρώλης. Ο Χανιώτης τεχνικός δούλεψε το τελευταίο διάστημα ως συνεργάτης του Τίμου Καβακά σε ΟΦΙ, Τρίκαλα και Ολυμπιακό Βόλου και παρά το γεγονός ότι, όπως λένε πληροφορίες, εξετάζει κάποιες προτάσεις, μέχρι στιγμής δεν έχει ευδοκιμήσει κάτι.

Πάντως, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρώην τεχνικός του Άρη Σούδας βλέπει πλέον, ως προτεραιότητά του την Κρήτη και τα Χανιά, γεγονός που, σε ό,τι έχει να κάνει με τα Χανιά σημαίνει ότι σε καμία περίπτωση δεν θα έκλεινε την “πόρτα” σε ομάδες του τοπικού πρωταθλήματος.

Πολλοί εξάλλου είναι οι προπονητές (και στην Κρήτη) που, πλέον, δεν ενθουσιάζονται με την ιδέα να δουλέψουν σε ανώτερη κατηγορία, όταν ξέρουν οτι οι συνθήκες σε μια ερασιτεχνική ομάδα είναι σαφώς καλύτερες για να εργαστούν…

Λέτε;

mirrorsports.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *