Κατηγορίες
MAN OF THE WEEKEND ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

“Special” Man of the Weekend o Βαγγέλης Παγωνάκης! Μεγάλη συνέντευξη στο “σπίτι” του στο Μόδι (Vid)

Ήταν μια συνέντευξη που την είχαμε, ως mirrorsports.gr, συνεννοηθεί για μέρες…

Τη μία το δύσκολο πρόγραμμα του Βαγγέλη, την άλλη η κακοκαιρία μας εμπόδισε να κάνουμε τη συνέντευξη με τον Βαγγέλη Παγωνάκη στο “σπίτι” του, στο γήπεδο στο Μόδι (του δήμου Πλατανιά). Εκεί θέλαμε να γίνει, εκεί, εν τέλει την κάναμε!

Σήμερα λοιπόν, νωρίς το πρωί έγινε το ραντεβού σε ένα γήπεδο που σίγουρα, παρουσιάζει διαφορετική όψη, σε σχέση με αυτή που ξέραμε. Το γήπεδο που παίζει η Άμιλλα είναι σίγουρα πολύ όμορφο και θα γίνει ακόμα περισσότερο, αν γίνουν κάποιες επιπλέον επεμβάσεις…

Εκεί, βρήκαμε τον Βαγγέλη Παγωνάκη… Ο Βαγγέλης χαρούμενος και ευδιάθετος, με το νέο του πόδι πλέον και με πατερίτσες που θα τις έχεις για μερικές μέρες ακόμα, αφού μετά θα περπατά χωρίς αυτές και χωρίς πρόβλημα!

Μας τα είπε όλα, “χαρτί και καλαμάρι”! Πώς προέκυψε το πρόβλημα, τα πρώτα συναισθήματα, η αντίδραση όταν πλέον το πρόβλημα δεν ξεπερνιούνταν, η αγάπη του κόσμου και των φίλων του που του έδωσαν ώθηση και ψυχολογία! Και η γενναία φυσικά απόφαση να ακρωτηριάσει το πόδι του! Για να ζήσει και να στείλει το μήνυμα!

Είναι δυνατός άνθρωπος ο Βαγγέλης Παγωνάκης! Είναι το παράδειγμα της “αγάπης για τη ζωή”! Είναι πρότυπο… 100% πρότυπο!

Η ζωή του άλλαξε αλλά πλέον τη ζει και τη χαίρεται μετά από τις όποιες εφιαλτικές ημέρες.

Μιλήσαμε φυσικά και για ποδόσφαιρο. Για το τοπικό, για την ομάδα του την Άμιλλα, για τα Χανιά, τον Πλατανιά και άλλα πολλά!

Δείτε την συνέντευξη περίπου 45 λεπτών στον Βασίλη Φουντουλάκη και απολαύστε τον Βαγγέλη Παγωνάκη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *