Κατηγορίες
Τοπικό IN THE SPOTLIGHT

Σπυριδάκης για συμμετοχή Μινώταυρου στο Κύπελλο: “Μια ακόμα σημαντική στιγμή για τον σύλλογο”

Το δικό του σχόλιο κάνει στο mirrorsports.gr o πρώην τερματοφύλακας του συλλόγου και νυν Γενικός Αρχηγός, Γιάννης Σπυριδάκης.

Ο παλαίμαχος γκολκίπερ της ομάδας των Μουρνιών και μια από τις “σημαίες” της ομάδας έκανε το δικό του σχόλιο στο “ms” για το δικαίωμα συμμετοχής που έλαβε ο Μινώταυρος στο Κύπελλο Ελλάδας, χαρακτηρίζοντάς το ως “μια ακόμα ιστορική στιγμή για τον σύλλογο”…

Αναλυτικά η τοποθέτηση Σπυριδάκη για αυτή την σημαντική πρόκληση για τον Μινώταυρο:

Η συμμετοχή της ομάδας μας στο Κύπελλο Ελλάδας είναι μια ακόμη σημαντική στιγμή στην 90χρονη ιστορία της.Ο Μινώταυρος πάντα ανταποκρινόταν στις προκλήσεις και ετσι θα κάνει και τώρα παρ’ ότι το σύστημά διεξαγωγής είναι έως την 4η φάση περίπου όπως το παλιό Κύπέλλο ερασιτεχνών, στο οποίο έχουμε συμμετάσχει αρκετές φορές. Ειδικά φέτος- αν εν τέλει γίνει το κύπελλο και δεν έχουμε προβλήματα λόγω covid- είναι μια χρόνια που ο Μινώταυρος παρουσιάζει ένα νεανικό και πολύ ταλαντούχο σύνολο με πολύ χαμηλό μ.ο ηλικίας που αποτελεί το παρόν και το μέλλον της ομάδας.

Και συμπληρώνει:

Με ικανοποίηση λοιπόν θα συμμετάσχουμε στο κύπελλο με την ελπίδα να αντιμετωπίσουμε όσο το δυνατόν ιστορικότερες και ισχυρές ομάδες. Με την ευκαιρία να συγχαρώ την διοίκηση της ΕΠΣ Χανίων για την επανεκλογή της και να ευχηθώ ολόψυχα σε αθλητές, προπονητές, διαιτητές, παράγοντες και φιλάθλους μια καλή ποδοσφαιρική χρονια που όλοι θέλουμε να ολοκληρωθεί εντός αγωνιστικών χώρων.