Κατηγορίες
SUPER LEAGUE 2 ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Στα Χανιά ο Καρλίτο!

Σπουδαία προσθήκη για την ΠΑΕ Χανιά που, σύμφωνα με πληροφορίες μας, εντάσσει στο δυναμικό της τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό Καρλίτο που έκανε σπουδαίο πρωτάθλημα στη Γ’ Εθνική με τον Πανακρωτηριακό και προηγουμένως με τον ΠΟΑ.

Οι πληροφορίες του mirrorsports.gr αναφέρουν ότι ο Καρλίτο κλείνει στα Χανιά για 1,5 χρόνο.

Αυτή θα είναι η τρίτη μεταγραφή για τα Χανιά μετά τους Βασιλείου και Γιάκο. Aπλά αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση των Χανίων.

H ανακοίνωση του Πανακρωτηριακού που αποχαιρετά τον Καρλίτο αναφέρει:

Το Δ.Σ της ΜΟΒΙΑΚ/Πανακρωτηριακός Α.Ο. έκανε με ιδιαίτερη χαρά αποδεκτό το αίτημα του ποδοσφαιριστή Carlos Daniel Dos Santos Aranha και ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας για να συνεχίσει σε ομάδα της Super League 2!

Ο «Καρλίτο» εντάχθηκε στο δυναμικό της ομάδας μας το περασμένο καλοκαίρι και χάρη στις ποδοσφαιρικές αρετές του, την άψογη συνεργασία με τους συμπαίκτες του, αλλά και με την καθοδήγηση του τεχνικού επιτελείου, κατάφερε να ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις του στον αγωνιστικό χώρο και να αποτελέσει «το μήλο της έριδος» για ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών.

Η οικογένεια του Πανακρωτηριακού στέκοντας πάντα αρωγός στην προσπάθεια εκπλήρωση των στόχων όλων των ποδοσφαιριστών της, εύχεται ολόψυχα καλή συνέχεια στον νέο σταθμό της καριέρας του και την πίστη ότι οι στόχοι του θα επιτευχθούν.