Κατηγορίες
Τοπικό IN THE SPOTLIGHT

Στα Χανιά το 2ο Παγκρήτιο Camp Τερματοφυλάκων: Το πρόγραμμα του 4ου και τελευταίου σταθμού (23-25 Ιουνίου)

Η αυλαία του ”2ου Παγκρήτιου Camp Τερματοφυλάκων” πέφτει για μία ακόμη χρονιά στα Χανιά. Μετά την άκρως επιτυχημένη παρουσία σε Λασίθι, Ηράκλειο και Ρέθυμνο, η δράση θα κορυφωθεί το τριήμερο 23-25 Ιουνίου στο Γήπεδο της Σούδας, το οποίο θα αποτελέσει τον 4ο και τελευταίο σταθμό για το φετινό καλοκαίρι. Διοργανώτρια είναι η GK Goalkeeper Academy και συνδιοργανωτές ο Άρης Σούδας και η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Σούδας.

Εκτός από τους έμπειρους προπονητές τερματοφυλάκων, μεταξύ των οποίων και ο κ. Χρήστος Λάμπρου της Athens Goalkeepers Academy, αλλά και τους 10άδες goalkeepers, οι οποίοι έχουν κάνει… sold out εδώ και μήνες, το ”παρών” θα δώσουν με φυσική ή διαδικτυακή παρουσία τέσσερις αθλητές υψηλού επιπέδου. Ο λόγος για τη Βεατρίκη Σαρρή και τους Κωνσταντίνο Τζολάκη, Κωνσταντίνο Κουλιεράκη, Αντώνη Τσιφτσή, οι οποίοι θα μεταφέρουν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους στους συμμετέχοντες.

Στο σκέλος των σεμιναρίων, όπως και στους προηγούμενους σταθμούς του ”2ου Παγκρήτιου Camp Τερματοφυλάκων”, τις παρουσιάσεις τους θα κάνουν μεταξύ άλλων ο Επικεφαλής της Ακαδημίας Κώστας Γύπαρης, οι προπονητές Δημήτρης Κρυωνάς και Γιώργος Μπερνεάνου, αλλά και οι επιστημονικοί συνεργάτες, Ελεάνα Κοκκίνη (αθλητική ψυχολόγος), Γιάννης Σχοιναράκης (εργοφυσιολόγος), Δημήτρης Κατάκης (διατροφολόγος).

Αναλυτικά, το πρόγραμμα:

Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023:

13:45 Προσέλευση προπονητών

14:00 Προσέλευση αθλητών

14:15 Παράδοση αθλητικού σετ

15:00 Σεμινάρια προπονητών και επιστημονικής ομάδας – Ομιλίες προσκεκλημένων

16:20 Εργομετρικά τεστ – Εκπαίδευση και αξιολόγηση στο γήπεδο

19:00 Ολοκλήρωση προγράμματος 1ης ημέρας

Σάββατο 24 Ιουνίου 2023:

15:00 Προσέλευση προπονητών

15:30 Προσέλευση αθλητών

16:00 Σεμινάρια προπονητών και επιστημονικής ομάδας – Ομιλίες προσκεκλημένων

17:30 Εκπαίδευση και αξιολόγηση στο γήπεδο

20:00 Ολοκλήρωση προγράμματος 2ης ημέρας

Κυριακή 25 Ιουνίου 2023:

15:00 Προσέλευση προπονητών

15:30 Προσέλευση αθλητών

16:00 Σεμινάρια προπονητών και επιστημονικής ομάδας – Ομιλίες προσκεκλημένων αθλητών

17:10 Εκπαίδευση και αξιολόγηση στο γήπεδο

19:45 Βραβεύσεις

20:30 Ενημέρωση γονέων και παράδοση αποτελεσμάτων εργομετρικών/ανθρωπομετρικών τεστ

* Όλοι οι τερματοφύλακες πρέπει να έχουν μαζί τους γάντια, ποδοσφαιρικά παπούτσια, μαύρες ποδοσφαιρικές κάλτσες και να είναι έτοιμοι στον χώρο διεξαγωγής του προγράμματος τουλάχιστον 15΄ πριν την αναγραφόμενη ώρα.

* Όλοι οι προπονητές τερματοφυλάκων πρέπει να έχουν μαζί τους γάντια, ποδοσφαιρικά παπούτσια, άσπρες κάλτσες και να είναι έτοιμοι στον χώρο διεξαγωγής του προγράμματος τουλάχιστον 45΄ πριν από την αναγραφόμενη ώρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *