Κατηγορίες
Υγρός στίβος

Στα Χανιά το πόλο του ΠΑΟΚ

Στα Χανιά βρέθηκε το τριήμερο από Παρασκευή μέχρι και Κυριακή (23-25/2) η ομάδα πόλο παίδων του ΠΑΟΚ, πραγματοποιώντας από κοινού προετοιμασία με την αντίστοιχη του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.

Τα φιλικά έδωσαν την ευκαιρία στις δύο ομάδες να επιβεβαιώσουν την αγωνιστική τους κατάσταση εν όψει της συνέχισης των υποχρεώσεων τους για τη δεύτερη φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος η οποία είναι προγραμματισμένη για το διάστημα από 5 μέχρι 7 Απριλίου. Παράλληλα και αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν μεταξύ τους και να δημιουργήσουν επαφές που όπως έχει αποδειχτεί στο παρελθόν είναι ικανές να αντέξουν στο χρόνο.

Από μέρους του ΝΟ Χανίων ο προπονητής Μάνθος Βουλγαράκης χρησιμοποίησε συνολικά 25 αθλητές όπου αυτοί είναι οι εξής: Αυγουστιανάκης, Βιζυράκης, Βίγλης, Βολτυράκης, Βουλγαράκης, Γαλανάκης, Γλυνιαδάκης, Ζουμπουλιάς, Ηλιάκης, Κλωθάκης, Τσιτράς, Κοκολινάκης, Κονταξάκης, Κοξ, Κόρακας, Κοτρωνάκης, Λάμπος, Μακριδάκης, Μπότσαρης, Μπουζάκης, Ξανθουδάκης, Σταυρακάρας, Σταφυλαράκης, Τζογανίδης και Χατζάκης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *