Κατηγορίες
Τοπικό IN THE SPOTLIGHT

Στα “κάγκελα” στην ΑΕ Κυδωνίας – Θα αποχωρήσει η ομάδα αν δεν υπάρξει εξέλιξη με το γήπεδο

Δεν αντέχουν άλλο στην ΑΕ Κυδωνίας.

Υποτίθεται ότι η ομάδα θα έπρεπε ήδη να αγωνίζεται στο γήπεδο του Αλικιανού αλλά το γήπεδο που -υποτίθεται- ανακαινίζεται, δεν φτάνει στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Συνέπεια, η ομάδα να αγωνίζεται τη μια στο Βαρύπετρο, την άλλη στο Μόδι, όπως και για τις προπονήσεις, η ομάδα περιφέρεται από γήπεδο σε γήπεδο…

“Κάποιες φορές κάνουμε προπόνηση και σε γήπεδο 8Χ8”, τόνισε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του ο τεχνικός της ομάδας Γιώργος Ριτζάκης.

Πάντως, τη βόμβα έριξε σε δηλώσεις του στη ΝΕΑ Τηλεόραση, ο πρόεδρος της ΑΕ Κυδωνίας Μύρωνας Καλογεράκης:

“Εμείς έχουμε Γενική Συνέλευση και εκλογές στις 5 Ιουνίου. Σαν ΔΣ αποφασίσαμε να μη γίνει το ΔΣ. Αυτό γιατί, είμαστε αποφασισμένοι σαν διοίκηση, αν δεν υπάρξουν εξελίξεις με το γήπεδο του Αλικιανού μέχρι τις 30 Ιουνίου εμείς θα αποχωρήσουμε. Ας αναλάβει κάποιος άλλος κάτω από αυτές τις συνθήκες”.

Συνεπώς, μια ομάδα που εμφανίζει εξέλιξη σε όλα τα επίπεδα και φέτος έκανε άλματα, υπάρχει κίνδυνος να τα τινάξει όλα στον αέρα, επειδή κάποιοι δεν δείχνουν συνέπεια στο θέμα της ανακαίνισης του γηπέδου του Αλικιανού που έπρεπε να είναι έτοιμο από τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *