Κατηγορίες
ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

Στα Σφακιά αύριο το Δίκτυο Ακαδημιών της ΠΑΕ Χανιά

Συνεχίζονται οι δράσεις του Δικτύου Ακαδημιών.

Στα Χανιά βρίσκεται από σήμερα ο Γιώργος Αμανατίδης, καθώς το τριήμερο 13-15 θα πραγματοποιηθούν δράσεις στα πλαίσια του Δικτύου Ακαδημιών της ΠΑΕ Χανιά. Αρχικά σήμερα οι Γιώργος Αμανατίδης και Βασίλης Παπαδάκης θα παρευρεθούν στην προπόνηση της Κ19 στο γήπεδο Βαρυπέτρου και στη συνέχεια θα επισκεφτούν τα γήπεδα Χαρωδιάς και Μ.Ελιας, που έχουν προπονήσεις τμήματα των συνεργαζόμενων ακαδημιών.

Την Τετάρτη θα γίνει η πρώτη επισκεψη στην ακαδημία του ΑΓΣ Σφακίων, που πρόσφατα εντάχθηκε στο δίκτυο.Με αυτή την επίσκεψη ξεκινά ουσιαστικά η συνεργασία σε τεχνικό επίπεδο, με κύριους άξονες την προπονητικη φιλοσοφία, το ετήσιο πλάνο και τη ένταξη των παιδιών στο πρόγραμμα εξέλιξης του δικτύου. Στα Σφακιά, θα παρευρεθεί εκπροσωπώντας την ΠΑΕ Χανια , ο αντιπρόεδρος Γιώργος Ξηρουχάκης, γεγονός που τονίζει τη σημασία που δίνεται στην επίσκεψη, αλλά και του ενδιαφέροντος της ΠΑΕ για όλο το οικοδόμημα του δικτύου.

Την Πέμπτη θα γίνουν επίσης επισκέψεις στις συνεργαζόμενες ακαδημίες στο Ακρωτήρι. Παράλληλα το τριήμερο αυτό, οι Γιώργος Αμανατίδης και Βασίλης Παπαδάκης θα έχουν επαφές και συναντήσεις με τους τεχνικούς διευθυντές των ακαδημιών, τους προπονητές και την Διοίκηση της ΠΑΕ Χανιά, για να προγραμματιστούν σημαντικά βήματα εξέλιξης του προγράμματος του δικτύου.