Κατηγορίες
Υποδομές

Στα Σπάτα οι ομάδες Κ-14 και Κ-12 της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Σούδας

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η επίσκεψη των Τμημάτων Υποδομών Κ-14 και Κ-12 της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Σούδας στις εγκαταστάσεις της ΑΕΚ στα Σπάτα όπου την Κυριακή 3 Απριλίου 2022 έδωσαν φιλικούς αγώνες με τα αντίστοιχα τμήματα Υποδομών της ΑΕΚ παρουσία του αρμόδιου τεχνικού προσωπικού της ΑΕΚ καθώς και του Επικεφαλή Τμήματος Scouting Δ.Ρούσσου. 

Ευχαριστούμε το AEK FC DEVELOPMENT NEETWORK για την άψογη φιλοξενία. 

Μοναδικές οι εμπειρίες που αποκόμισαν με τη συμμετοχή τους σ’ αυτή τη δραστηριότητα οι νεαροί αθλητές της Ακαδημίας μας.

Πολύ θετικές εντυπώσεις άφησε στους υπευθύνους της ΑΕΚ και ο ποδοσφαιριστής του τμήματος Κ-16 της Ακαδημίας Γιάννης Δασκαλόπουλος ο οποίος κλήθηκε από την ΑΕΚ και  συμμετείχε σε δοκιμαστικά για το Τμήμα Κ-15 της ΑΕΚ.

Με την ευκαιρία της παρουσίας τους στην Αθήνα οι αποστολές των δύο ομάδων βρέθηκαν και στο γήπεδο του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη και παρακολούθησαν τον αγώνα πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής μεταξύ Πανιωνίου – Άρη Σούδας. Ξεχωριστή εμπειρία για τρεις νεαρούς ποδοσφαιριστές του τμήματος Κ-14, που βρέθηκαν στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Νέας Σμύρνης και παρακολούθησαν τον αγώνα από τον πάγκο του Άρη Σούδας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *