Κατηγορίες
Υποδομές IN THE SPOTLIGHT Χανιώτικη Επικαιρότητα

Στάδιο Χανίων: Τέλος στο “5ευρω” – Από πότε και γιατί

Απόφαση να μη δίδονται τα 5 ευρώ από τους δημότες για χρήση του Σταδίου έλαβε το ΕΑΚ Χανίων.

Αιτια φυσικά η έναρξη εργασιών στο Στάδιο που θα κλείσει για 2 μήνες.

Τι αναφέρει η ανακοίνωση του ΕΑΚ Χανίων

Τη διακοπή της είσπραξης του αντιτίμου των 5 ευρώ από την 1η Μαΐου αποφάσισε η Διοικούσα Επιτροπή του ΕΑΚ Χανίων, λόγω προγραμματισμένων εργασιών που θα πραγματοποιηθούν στο Εθνικό Στάδιο.

Ειδικότερα, θα ξεκινήσουν οι εργασίες αντικατάστασης των λαμπτήρων στους νότιους πυλώνες του σταδίου, ενώ την άλλη εβδομάδα αναμένεται να μπει γερανός στο σημείο και σταδιακά θα διακόπτεται η ηλεκτροδότηση στο χώρο.

Μετά την 1η Μαΐου θα διακοπεί η ηλεκτροδότηση σε όλους τους πυλώνες και στο γήπεδο (όχι σε περιβάλλοντες χώρους, γραφεία, κλειστό, κλπ.) και θα επανέλθει όταν και θα έχει ολοκληρωθεί το έργο.

Το γήπεδο θα κλείσει οριστικά τον Ιούλιο μέχρι και τουλάχιστον τα μέσα Σεπτεμβρίου.

Να σημειωθεί ότι μέχρι το κλείσιμό του, όπως αποφάσισε η Δ.Ε., το γήπεδο θα ανοίγει και τις Κυριακές για το κοινό, εντελώς δωρεάν, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά.

Επιπροσθέτως, την προσεχή εβδομάδα, ο πρόεδρος της Δ.Ε. του ΕΑΚ Χανίων, Τάκης Σβουράκης, θα βρεθεί στην Αθήνα, καθώς έχει ολοκληρωθεί η μελέτη για την αίθουσα της άρσης βαρών, οριστικοποιείται ο προϋπολογισμός του έργου και βγαίνουν τα τεύχη δημοπράτησης.

ΩΡΑΡΙΟ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟ

Αναφορικά με το σκοπευτήριο στο Καμπάνι, η Δ.Ε. του ΕΑΚ Χανίων αποφάσισε πως το ωράριο λειτουργίας θα είναι καθημερινά από τις 2 μ.μ. έως τις 9 μ.μ., ενώ την Παρασκευή από 10 π.μ. έως 6 μ.μ.

Όσο για τις νέες συμβάσεις που πρέπει να υπογραφούν με τους σκοπευτικούς συλλόγους, καθώς οι προηγούμενες έχουν λήξει από 31/12/2021, η Δ.Ε. θα συζητήσει μαζί τους τις αποφάσεις για τις όποιες αλλαγές και αναλόγως της χρήσης πεδίων βολής που κάνει κάθε σύλλογος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *