Κατηγορίες
Basket Corner

Στη Μάλαγα και στο Ευρωμπάσκετ κωφών η Εθνική ομάδα με Ερηνάκη!

Ακόμα μια συμμετοχή για τον Χανιώτη διεθνή.

Ακόμη μια πρόκληση, που δεν είναι άλλη από την παρουσία τους στο βάθρο έχουν να αντιμετωπίσουν οι Εθνικές ομάδες ανδρών και γυναικών, στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Κωφών, που θα διεξαχθεί στη Μάλαγα της Ισπανίας (21-29/6).

Η εθνική ομάδα των ανδρών βρίσκεται ήδη στην ισπανική πόλη και στην 12μελή αποστολή περιλαμβάνονται οι: Απόλλων Δεληγιώργης, Μιχαήλ Γλύνης, Αιμίλιος Μίλιος, Ραφαήλ Πεταλάς, Ιωάννης Ερηνάκης, Ιωάννης Βαβάτσικος, Παναγιώτης Ντικούδης, Γιώργος Τσαγκαρούλης, Παναγιώτης Βαϊόπουλος, Χρήστος Γκανατσάς, Ελισαίος Κοσκινάς, Δαμιανός Κωνσταντάρας.
Δεν ταξίδεψαν στην Ισπανία οι: Παναγιώτης Πήχας, Ευάγγελος Ντερτιλής και Παναγιώτης Δαούτης.
Μαζί με την ομάδα είναι  ο Ομοσπονδιακός προπονητής Βασίλης Γεραγωτέλλης, οι συνεργάτες του Γρηγόρης Τασιόπουλος και Μαρίνος Κωνσταντής, ο υπεύθυνος της ομάδος των ανδρών Κωνσταντίνος Γκανατσάς και ο αρχηγός αποστολής Χάρης Γιαννόπουλος.

Οι όμιλοι και το πρόγραμμα των ανδρών
Δύο όμιλοι των 4 ομάδων με την Εθνική να αγωνίζεται στο Β’ όμιλο με αντιπάλους την Ουκρανία, το Ισραήλ και την Πολωνία. Στον Α’ όμιλο αγωνίζονται οι: Ισπανία, Λιθουανία, Ιταλία και Σλοβενία.
Στην πρεμιέρα την Παρασκευή 21/6 αντιμετωπίζει την Ουκρανία (15:30, ώρα Ελλάδος). Την ίδια ώρα, την Κυριακή (23/6) αντιμετωπίζει το Ισραήλ και την Τρίτη (25/6) την Πολωνία (13:00, ώρα Ελλάδος)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *