Κατηγορίες
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ IN THE SPOTLIGHT

Στην αντεπίθεση ο δικηγόρος του Μαραντόνα! Καταγγέλει «εγκληματική ηλιθιότητα»

Με γραπτή δήλωση, ο δικηγόρος και φίλος του Ντιέγκο Μαραντόνα ανακοίνωσε τη διενέργεια έρευνας για τις συνθήκες του θανάτου Αργεντινού θρύλου, έχοντας υποψίες για αμέλεια και άσκοπες καθυστερήσεις.

Στο μικροσκόπιο θα μπουν οι τελευταίες ώρες της ζωής και ο θάνατος του Ντιέγκο Μαραντόνα, όπως ανακοίνωσε ο δικηγόρος και φίλος του, Ματίας Μόρλα.

Σε μια φορτισμένη ανακοίνωση, αναφέρει πως σύμφωνα με πόρισμα υπήρξε αμέλεια του αρμόδιου προσωπικού για την περίθαλψή του τις τελευταίες 12 ώρες της ζωής του, ενώ χαρακτήρισε «εγκληματική ηλιθιότητα» την καθυστέρηση του ασθενοφόρου που τον παρέλαβε.

«Σήμερα είναι μέρα πόνου και θλίψης. Νιώθω την απώλεια ενός φίλου, τον οποίο τίμησα με πίστη και υποστήριξη μέχρι την τελευταία στιγμή», αναφέρει αρχικά και προσθέτει:

«Σύμφωνα με το σχετικό πόρισμα, είναι ανεξήγητο ότι για 12 ώρες ο φίλος μου δεν είχε την προσοχή και τον έλεγχο από μέρος του προσωπικού που ασχολείται με τέτοιες υποθέσεις. Το ασθενοφόρο έκανε περισσότερη από μισή ώρα να φτάσει και αυτό είναι εγκληματική ηλιθιότητα. Αυτό το γεγονός είναι κάτι που δεν μπορούμε να παραβλέψουμε. Θα ζητήσω να ερευνηθούν οι συνέπειες ως το τέλος. Όπως μου είπε ο Ντιέγκο: Είσαι ο στρατιώτης μου, λειτούργησε χωρίς έλεος».

Κλείνοντας, έγραψε: «Για να περιγράψω τον Ντιέγκο αυτή τη στιγμή της βαθιάς θλίψης και πόνου, μπορώ να πω ότι ήταν ένας καλός γιος, ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία και ένας ειλικρινής άνθρωπος.

Αναπαύσου εν ειρήνη αδερφέ
».

sport-fm.gr