Κατηγορίες
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ IN THE SPOTLIGHT

Στηρίζει Ζαγοράκη για ΕΠΟ ο Νίκος Τζώρτζογλου

Ανοιχτά υπέρ του “εμβληματικού” αρχηγού της Εθνικής του 2004 ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ.

Ο Νίκος Τζώρτζογλου με ανάρτησή του στο Facebook στέκεται ανοιχτά υπέρ του Θοδωρή Ζαγοράκη ως νέου προέδρου στην ΕΠΟ, ενόψει των επερχόμενων εκλογών.

Δείτε τι αναφέρει:

Καλη χρονια…Εύχομαι το 2021 να είναι πολύ καλύτερο από το προηγούμενο. Να έχουμε όλοι μας υγεία και ευτυχία….

Διανύουμε τις τελευταίες ώρες του 2020…Μιας χρονιάς δύσκολης λόγω της πανδημίας, επίπονης για όλο τον πλανήτη, σοκαριστικής για τον αθλητισμό και το άθλημα που αγαπάμε και υπηρετούμε, το ποδόσφαιρο.Η τελευταία μέρα του χρόνου εύχομαι να είναι και εκείνη που θα σημάνει το τέλος της πανδημίας και μια νέα, αισιόδοξη, χαρούμενη ημέρα να ανατείλει στον ορίζοντα, μια ημέρα που πρέπει όλους να μας βρει χαμογελαστούς και προπάντων υγιείς.Και για το πολύπαθο ελληνικό ποδόσφαιρο εύχομαι το παρελθόν της τοξικότητας και της μιζέριας να μείνει πίσω και επιτέλους το σκοτάδι να το διαδεχτεί ένας ήλιος λαμπερός!

Έρχεται λοιπόν το 2021 αλλά θα μου επιτρέψετε να ανατρέξω λίγα χρόνια παλαιότερα, σε εκείνο το αξέχαστο 2004, τη χρονιά που όλοι οι Έλληνες πανηγύρισαν, βγηκαν στους δρομους, αγκαλιάστηκαν, έκλαψαν από συγκίνηση… Ο Θοδωρής Ζαγοράκης, ο εμβληματικός αρχηγός μας, σήκωνε τότε την κούπα του EURO στον ουρανό και μαζί έστελνε στα ουράνια από χαρά όλη την Ελλάδα. Με βασικα στοιχεια ΣΥΜΠΝΟΙΑ – ΣΥΜΨΥΧΙΑ – ΟΜΟΝΟΙΑ – ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΝΙΚΗ – ΤΥΧΗ ο Ζαγορ με αρχιτεκτονα τον Οτο και η καταπληκτικη παρεα τους σηκωσαν την Ελλαδα στους εφτα ουρανους..Σχεδόν 16,5 χρόνια αργότερα μηπως οπως διαβαζουμε και ακουμε έφτασε η ώρα αραγε για ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΕΙΣ και να σταματησει αυτη η τοξικοτητα, η χρονια ποδοσφαιρική παρακμή, ο ποδοσφαιρικος μας κατηφορος και με μια διοικηση κοινης αποδοχης με «Ζαγόρ» και διπλα του αξιους παραγοντες και στελεχη που υπαρχουν σιγουρα στον χωρο του ερασιτεχνικου αλλα και του επαγγελματικου ποδοσφαιρου να πάρουν στα χέρια τους το ελληνικό ποδόσφαιρο και ετσι να αρχησει η προσπαθεια για επιστροφη μετα απο δεκαετιες στην ποδοσφαιρικη “κανονικοτητα”.

Γνωριζω πολυ καλα ότι η υλοποίηση ενός τέτοιου εγχειρήματος δεν είναι εύκολη, είναι όμως το μόνο ρεαλιστικό βήμα και η μοναδική γεννήτρια παραγωγής ελπίδας για το ελληνικο ποδοσφαιρο. Μπορεί να θεραπευθεί η ποδοσφαιρική αυτή «πανδημία» στην Ελλαδα και να πάψουμε να δείχνουμε στην Ευρώπη ότι στη χώρα που γεννήθηκε το Ολυμπιακό πνεύμα, αδυνατούμε να κάνουμε τα απολύτως βασικά..

Αρκει ομως να υπαρξουν δυο οχι και τόσο εύκολες προυποθεσεις. 1.ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΟ ΑΡΧΗΓΟ Θ.Ζ ΝΑ ΔΙΟΙΚΉΣΕΙ.2.ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ για το ποδοσφαιρο των ελληνων παραγοντων ..