Κατηγορίες
Υποδομές IN THE SPOTLIGHT

Στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού ο Πρόεδρος της Ακαδημίας Νέας Κυδωνίας

Αντάλλαξε σκέψεις  και ιδέες με την κεντρική διοίκηση του Ολυμπιακού.

Ο Πρόεδρος της ακαδημίας  Σπύρος Αποστολάκης βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού στο Ρέντη συνοδευόμενος από τον γιο του Νίκο Αποστολάκη και από τον τεχνικό διευθυντή της Ακαδημίας Μανώλη Μπασιά οι οποίοι συζήτησαν με τον Διευθυντή του δικτύου κ. Βασίλη Νάνο και με στελέχη του Ολυμπιακού στα πλαίσια του προγραμματισμού των δράσεων ανάμεσα στην κεντρική Ακαδημία και την Σχόλη των Χανίων. 

Σαν νέος πρόεδρος ο Σπύρος Αποστολάκης αντάλλαξε σκέψεις  και ιδέες με την κεντρική διοίκηση του Ολυμπιακού, ώστε η σχολή των Χανίων να συνεχίσει να προσφέρει υψηλού επίπεδου εκπαίδευση και παροχές στην αθλητική κοινωνία των Χανίων όπως κάνει τα τελευταία 20 Χρόνια.

Στην συζήτηση έλαβε μέρος  και ο τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας Θοδωρής Ελευθεριάδης ο όποιος έχει επισκεφτεί πολλές φορές τα Χανιά, πραγματοποιώντας σεμινάρια και scouting camps για τον Ολυμπιακό.

Ταυτόχρονα την ίδια μέρα στις εγκαταστάσεις του Ρέντη βρέθηκε και ο Ποδοσφαιριστής της Ακαδημίας τερματοφύλακας της Κ16 Γυπαράκης Στέργιος συμμετέχοντας στα δοκιμαστικά των τερματοφυλάκων που πραγματοποιήθηκαν για τερματοφύλακες του 2007 από όλη την Ελλάδα.

Ευχάριστη Έκπληξη ήταν και η παρουσία του προπονητή της Β΄ Ομάδας του Ολυμπιακού Αριέλ Ιμπαγάσα  ο οποίος έχει βρεθεί αρκετές φορές στο παρελθόν στην Ακαδημία των Χανίων διατηρώντας εξαιρετικές σχέσεις με τον πρόεδρο και τους υπευθύνους της Σχολής.

Το επόμενο διάστημα αναμένονται περαιτέρω ανακοινώσεις για τις δράσεις του Ολυμπιακού στα Χανιά!!!