Κατηγορίες
Τοπικό IN THE SPOTLIGHT

Στο Aegeo Cup στο Ηράκλειο η Ακαδημία Νέας Κυδωνίας

Τρεις ημέρες σε ένα ποδοσφαιρικό τουρνουά, με γρήγορους ρυθμούς, έντονα συναισθήματα, αντίξοες καιρικές συνθήκες , αλλά και συνεργασίες, μεγάλη διάθεση για βοήθεια και κοινό στόχο και αυτό που μένει σε όλους εμάς, ξεπερνά κατά πολύ την τελική κατάταξη των ομάδων ή τις επιτυχίες του κάθε τμήματος !!!

Αυτό που μας μένει είναι η αίσθηση αλληλεγγύης, ενότητας, άλλα και της αγνής χαράς που νιώθεις, όταν προσφέρεις ανιδιοτελώς στον άλλο και στην ομάδα!!!

Ευχαριστούμε λοιπόν όλους εσάς, που αυτές τις τρείς ημέρες είτε από τα Χανιά είτε από το Ηράκλειο, προσφέρατε στα παιδιά μας και τα βοηθήσατε να κτίσουν αυτές τις όμορφες ποδοσφαιρικές εμπειρίες, τόσο με τους συμπαίκτες τους, τους προπονητές τους, και τους συνοδούς τους, όσο και με τους παίκτες των άλλων ομάδων, δείχνοντας πόσο όμορφο είναι το ποδόσφαιρο και η δύναμη που έχει, να συσπειρώνει και να ενώνει!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ απο κρδιάς τους διοργανωτές του «Aegeo cup 2023» τον κ. Κώστα Καλπακίδη, τον Γ.Σ.ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ την Περιφέρεια Κρήτης τον Δήμο Ηρακλείου και την ΕΠΣ Ηρακλείου, που χρόνια τώρα στηρίζουν και βελτιώνουν αυτό το τουρνουά προσφέροντας πραγματικά εξαιρετικές εμπειρίες σε όλους τους αθλητές μας!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ τους γονείς της Ακαδημίας μας που τρείς μέρες στήριξαν με πολύ θετικό τρόπο όλη αυτή την αποστολή και ήταν δίπλα στους προπονητές και τους υπευθύνους της Ακαδημίας, φροντίζοντας για την ασφάλεια των παιδιών και βοηθώντας να λυθεί άμεσα οποιοδήποτε θέμα προέκυπτε!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, τον Αρχηγό Κ. Μαλαδάκη Στέφανο αλλά και τους Διασώστες μας Τον κ. Ιγνάτιο Κυρίτση και τον Κ. Σήφη Βατσάκη που μας φρόντιζαν και μας προστάτευαν 24 ώρες το 24αωρο και έγιναν από την πρώτη στιγμή μέλη της οικογένειάς μας!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ τους οδηγούς των λεωφορείων μας και ιδιαίτερα τον Κ. ΑΡΩΝΗ που πέρα από ότι έλυσε αυτόν τον τεράστιο γρίφο των δρομολογίων για τα 5 γκρουπ μας, προέβλεπε και έλυνε όλα τα προβλήματα πριν καν αυτά εμφανιστούν!!!

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΣΤΩ στους ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ μας που όλες αυτες τις ημέρες έδειξαν την ανιδιοτελή αγάπη τους στους μικρούς αθλητές της Ακαδημίας μας, και ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων, ήταν εκεί για να καθοδηγήσουν και να περάσουν θετικά μηνύματα στους ποδοσφαιριστές τους τόσο στις νίκες όσο και στις ήττες.

• Τον ΑΡΤΙΝ ΧΡΗΣΤΟ και τον ΚΟΥΤΟΥΛΑΚΗ ΓΙΑΝΝΗ στα Κ9 (2014) που με την ηρεμία και την φροντίδα τους έδειξαν στα παιδιά ότι ακόμα και αν αγωνίζομαι απέναντι σε μεγαλύτερους δεν τα παρατάω ποτέ… και μόνο έτσι, στο τέλος έρχεται η νίκη!!!

• Τον ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗ ΑΝΔΡΕΑ στα Κ10 (2013) (άλλα και τον ΙΓΓΛΕΖΑΚΗ ΒΑΣΙΛΗ που δεν μπορούσε να είναι μαζί μας,) που έδειξαν σε ένα τμήμα με μεγάλο ταλέντο, ότι οι ποδοσφαιρικές εμπειρίες και η νοοτροπία που κτίζουμε είναι σημαντικότερες από το τελικό αποτέλεσμα ακόμη και όταν χάνεται ένας τελικός!!!

• Τον ΣΤΑΘΙΝΑΚΗ ΒΑΣΙΛΗ στα Κ11 (2012) που με το θάρρος τον δυναμισμό και την εξαιρετική ποδοσφαιρική του καθοδήγηση, έδειξε σε ένα πραγματικά ταλαντούχο γκρουπ, ότι ακόμα και απέναντι σε μεγαλύτερους , μέσα από μικρότερες ή μεγαλύτερες αδικίες, χωρίς κανένα φόβο, εμείς εστιάζουμε μόνο στην ομάδα μας και γινόμαστε καλύτεροι !!!

• Τον ΧΑΝΙΩΤΑΚΗ ΑΝΤΩΝΗ στα Κ12 (2011) που με σωστή καθοδήγηση, έδειξε ότι όταν κατακτάμε την 1η θέση, ο κυρίαρχος στόχος πάντα παραμένει η προσωπική βελτίωση και η εξέλιξη του κάθε ποδοσφαιριστή !!!

Τέλος ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στην ομάδας της (Κ14) (2010-09) που σε δυο δύσκολα φιλικά στο Ηράκλειο με «ΕΡΓΟΤΕΛΗ» και «ΛΙΝΤΟ» έδειξε ότι με συγκέντρωση και εστίαση στο ποδοσφαιρικό παιχνίδι, μπορούν να πάρουν αποτελέσματα, δείχνοντας το ταλέντο τους και την δουλειά που έχουν κάνει με τους προπονητές τους ΙΓΓΛΕΖΑΚΗ ΒΑΣΙΛΗ και ΜΑΡΚΟΥ ΓΙΩΡΓΟ όλη την φετινή χρονιά!!!

Είμαστε σίγουροι ότι αυτή η τόσο έντονη ποδοσφαιρική εμπειρία ΑΞΙΖΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ για όλους μας!!!

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ και καλή Ανάσταση σε εσάς και τις οικογένειες σας!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *