Ο Μινώταυρος έδειξε περισσότερη θέληση για τη νίκη και πέρασε με νίκη από τους Αγίους Αποστόλους απέναντι στον Παγχανιακό/ΑΟΔΑ.
Η ομάδα των Μουρνιών κατάφερε να προηγηθεί νωρίς στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 60′ με τον Κουκάκη.
Οι γηπεδούχοι πίεσαν για την ισοφάριση αλλά ο Μινώταυρος με καλό στήσιμο και με αντεπιθέσεις κατάφερε και βρήκε δεύτερο τέρμα με τον νεαρό Βέρδο στο 84′ κλειδώνοντας τη νίκη.
Από την άλλη, ο Παγχανιακός/ΑΟΔΑ μετά τις 4 σερί νίκες στην αρχή του πρωταθλήματος μετρά 5 σερί ήττες.
Να σημειωθεί ότι το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με δύο τραυματισμούς ποδοσφαιριστών της ομάδας των Μουρνιών, του Κοκάκη, ο οποίος χτύπησε στο χέρι μετά από πέσιμο με αποτέλεσμα να βάλει νάρθηκα αλλά δε φαίνεται να είναι κάτι σοβαρό και του Βέρδου, ο οποίος χτύπησε στον αστράγαλο μετά από πάτημα αντιπάλου.













