Κατηγορίες
Basket Corner ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Στο πλευρό του Οικονόμου ο Γλυνιαδάκης για τους 113(!) πόντους: “Αυτό δεν είναι αθλητισμός, δεν είναι το μπάσκετ που θέλουμε”

Η ομάδα παίδων του Ερμή Σχηματαρίου που έχουν προπονητή τον Νίκο Οικονόμου έχασαν με 126-13 σε αγώνα Παίδων και ο παλαίμαχος άσσος του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού ξέσπασε λέγοντας: “Τι επιτυγχάνεις, πιέζοντας σε όλο το γήπεδο και κερδίζοντας με 126-13 ένα παιχνίδι παίδων; Το μόνο που καταφέρνεις είναι να ισοπεδώνεις παιδιά 13-14 ετών που έρχονται στο μπάσκετ για να το αγαπήσουν και να περάσουν καλά. Γι’ αυτό πιστεύω ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν πρέπει να μπαίνουν στο γήπεδο, πρέπει να τους απαγορευτεί η είσοδος”.

Στο πλευρό στάθηκε αμέσως ο Χανιώτης πρώην διεθνής και πρόεδρος του ΠΣΑΚ, Ανδρέας Γλυνιαδάκης που τόνισε: ”

Οι δηλώσεις του Νίκου, μας βρίσκουν απόλυτα σύμφωνους και είναι κάτι που έχει συμβεί πάρα πολλές φορές. Κάποιοι άνθρωποι, έχουν χάσει την έννοια του παιχνιδιού και σίγουρα οι μόνοι που δεν φταίνε, είναι τα μικρά παιδιά.

Ορισμένοι γονείς, θέλουν τα παιδιά τους να γίνουν ότι δεν κατάφεραν εκείνοι και να βγάλουν λεφτά από το μπάσκετ, ενώ κάποιοι προπονητές, θεωρούν πως θα γραφτούν στην ιστορία, αν η ομάδα τους κερδίσει με μεγάλη διαφορά.

Αυτό δεν είναι αθλητισμός, δεν είναι το μπάσκετ που θέλουμε και ευχόμαστε να μην συμβούν στο μέλλον ανάλογα περιστατικά. Σίγουρα ουδείς δεν μπορεί να επιβάλει σε έναν προπονητή ή γονέα την άποψη του, όμως, υπάρχουν και όρια, να μην χάνεται ο σεβασμός”.

-Θα τοποθετηθούμε σε επόμενο άρθρο με σχόλιο…-