Κατηγορίες
Γ' Εθνική

Στον Αλμυρό Βόλου ο Πότσι και ο πρώην συμπαίκτης του που τον “υποδέχτηκε”

Aνακοινώθηκε από Αστέρα Χαλέπας και ΑΟΑΝ και κατέληξε στον Αλμυρό Βόλου,

Ο Αργεντινός Φαμπρίτσιο Πότσι έγινε η είδηση του καλοκαιριού, αφού ανακοινώθηκε από δύο ομάδες στην Κρήτη, αλλά κατέληξε στον Αλμυρό Βόλου.

Η ανακοίνωση του Αλμυρού (ομάδα της Γ’ Εθνικής που παίζει στον 4ο όμιλο):

«H διοίκηση του Γ.Σ. Αλμυρού ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον 34χρονο Αργεντινό μέσο Φαμπρίτσιο Πότσι, έναν ποδοσφαιριστή με πολλά χιλιόμετρα στα ελληνικά γήπεδα της Β’ και της Γ’ κατηγορίας. Ο Πότσι έχει περάσει από Αστέρα Ρεθύμνου, Πλατανιά, ΑΕΛ, Ολυμπιακό Βόλου, Α.Ο. Χανιά, Αγία Νάπα Κύπρου, Παναργειακό, Ρόδο, Κισσαμικό, Ο.Φ. Ιεράπετρας με τον οποίο στέφθηκε πρωταθλητής Γ’ Εθνικής το 2019 και Παλαιόχωρα. Τον καλωσορίζουμε στον Αλμυρό και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν χωρίς τραυματισμούς και πολλές επιτυχίες».

Στον Αλμυρό πάντως συναντά έναν πρώην συμπαίκτη του, τον Σωτήρη Τσάτσο. Πέρυσι για 6 μήνες (πριν φύγει ο Τσάτσος) έπαιξαν μαζί στην Παλαιόχωρα και την περίοδο 2013-2014 στον ΑΟ Χανιά.

Ο Τσάτσος τον υποδέχτηκε με φωτογραφία και ανάρτηση στο facebook:

“Για ακομη μια χρονια συμπαιχτες….η επιτυχια δεδομενη…καλως ηρθες fabricio….”