Κατηγορίες
IN THE SPOTLIGHT Υποδομές

Στον Αυγενάκη ο Δήμαρχος Καντάνου Σελίνου (και) για το γήπεδο της Παλαιόχωρας

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη είχε προχτές ο Δήμαρχος Καντάνου Σελίνου.

Κύριο θέμα συζήτησης, το γήπεδο της Παλαιόχωρας για το οποίο γράφονται (και όχι άδικα) πολλά, σχετικά με την υποβάθμισή του.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο τύπου του Δήμου:

«Την Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020 ο Δήμαρχος Καντάνου-Σελίνου Αντώνιος Περράκης συναντήθηκε με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού στην Αθήνα.

Τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούσαν κυρίως την έλλειψη αθλητικών και πολιτιστικών υποδομών στην έδρα του Δήμου στην Παλαιόχωρα καθώς και την παραχώρηση χρήσης του γηπέδου στη θέση «Τηγάνι» προκειμένου να διενεργούνται αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Αντώνιος Περράκης συναντήθηκε με την Γενική Γραμματέα Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας Αθηνά Καλύβα, παρουσία του Διευθυντή του πολιτικού γραφείου της Βουλευτού Χανίων, Ντόρας Μπακογιάννη, Παναγιώτη Αντωνόπουλου.

Συζητήθηκε διεξοδικά η διαδικασία που πρέπει να ακολουθεί ώστε να μπορέσει να υπάρξει εκ νέου παραχώρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων που βρίσκονται στην θέση «Τηγάνι» από την πλευρά της Κτηματικής Υπηρεσίας στον Δήμο Καντάνου-Σελίνου.

Τέλος, ο Δήμαρχος συναντήθηκε με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών Μιχάλη Σταυριανουδάκη για θέματα που αφορούν την υποστελέχωση του Δήμου καθώς και για την οικονομική ενίσχυση του Δήμου».