Κατηγορίες
Υγρός στίβος IN THE SPOTLIGHT

Στον δήμαρχο Χανίων η νέα διοίκηση του ΝΟΧ

Τον Πρόεδρο, Ιωάννη Χίνο, και τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Ο.Χ υποδέχθηκε στο Γραφείο του ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης.

Στη συνάντηση από την πλευρά του Δήμου Χανίων παρόντες ήταν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Χανίων, Μανώλης Κοτσιφάκης, και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Στέλιος Μιχαηλάκης.

Ο κ. Σημανδηράκης αφού καλωσόρισε τον Πρόεδρο και τα μέλη του νέου Δ.Σ του Ν.Ο.Χ.,  τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στα καθήκοντα τους, εκφράζοντας παράλληλα την αισιοδοξία του να βρεθούν άμεσα λύσεις στα μεγάλα ζητήματα, που αντιμετωπίζει το Κολυμβητήριο της Νέας Χώρας.

Συγκεκριμένα, κατά τη συνάντηση ο Δήμαρχος Χανίων αναφέρθηκε στον σχεδιασμό της δημοτικής αρχής στην περιοχή του Κολυμβητηρίου, που, όπως παρατήρησε, είναι μια περιοχή με ξεχωριστά χαρακτηριστικά και εκρηκτική αναπτυξιακή δυναμική.

Ο κ. Σημανδηράκης αναφέρθηκε στα 3 επίπεδα παρεμβάσεων, που προβλέπονται στην περιοχή, με τη γενικότερη παρέμβαση στην Ακτή Κανάρη, την αξιοποίηση του ακινήτου της πρώην ΑΒΕΑ και τέλος την πρόταση χωροθέτησης της νέας μαρίνας στη Νέα Χώρα. Μάλιστα, ο Δήμαρχος Χανίων παρουσίασε στους παρευρισκόμενους αναλυτικά την πρόταση για τη νέα μαρίνα, η οποία, όπως τόνισε, αποτελεί την καλύτερη δυνατή επιλογή για την πόλη των Χανίων.

Ο πρόεδρος του Ν.Ο.Χ με τη σειρά του ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Χανίων για την πρόσκληση και εξέφρασε την αισιοδοξία του για μια νέα εποχή συνεργασίας του Ομίλου με τον Δήμο Χανίων.

Παράλληλα, ο κ. Χίνος ενημέρωσε τον κ. Σημανδηράκη για την εξέλιξη των διαδικασιών αναφορικά με την αναβάθμιση του Κολυμβητηρίου της Νέας Χώρας και την εξαιρετικά σημαντική συνεργασία του ΟΑΚ τόσο στην μελετητική όσο και στην επικείμενη διαγωνιστική διαδικασία.

Τέλος, αναφορά έγινε και στο Κολυμβητήριο στο Ακρωτήρι όπου, όπως επεσήμανε ο κ. Σημανδηράκης, η διεκδίκηση είναι να γίνει Δημοτικό Κολυμβητήριο, με τον Πρόεδρο του Ν.Ο.Χ. να επισημαίνει: «Είμαστε θετικοί στο να κινηθούν άμεσα οι διαδικασίες για τη λειτουργία του Κλειστού Κολυμβητηρίου στην περιοχή».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *