Κατηγορίες
Στίβος

Στον Παναθηναϊκό η Δήμητρα Γναφάκη!

Ακόμα μια Χανιώτισσα στα πράσινα!

Η Δήμητρα Γναφάκη κέρδισε φέτος το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στα 400μ. εμπόδια, ενώ κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Βαλκανικούς Αγώνες.

Μία ακόμη δυνατή μεταγραφή έκανε ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός στον στίβο τη φετινή περίοδο, αφού ενέταξε στο δυναμικό του την Δήμητρα Γναφάκη.

Οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν τη Δευτέρα 1 Νοεμβρίου την έναρξη συνεργασίας με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Η ομάδα του «τριφυλλιού» ενισχύθηκε σημαντικά εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και δείχνει πως στόχος της διοίκησης είναι να επιστρέψει και πάλι στις κορυφαίες θέσεις στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Σε ό,τι αφορά τη μεταγραφή της 24χρονης Χανιώτισσας, θα βοηθήσει σημαντικά, καθώς είναι η κορυφαία στα 400μ. εμπόδια, πρωταθλήτρια τη φετινή περίοδο και πολύ ικανή στα 400μ. και στην σκυταλοδρομία.

Εκτός από το χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στην Πάτρα στα 400μ. εμπόδια, με την Εθνική Ομάδα πήρε την 3η θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων στο Κλουζ Ναπόκα με 57.06 που ήταν ατομικό της ρεκόρ. Στη συνέχεια στους Βαλκανικούς Αγώνες στο Σμεντέρεβο κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με νέο ατομικό ρεκόρ τρέχοντας σε 57.00.

Η Δήμητρα Γναφάκη ήρθε στην Αθήνα για να κάνει μίνι προετοιμασία και πέρασε εργομετρικές εξετάσεις και ετοιμάζεται για τη νέα σεζόν.

Μιλώντας τώρα για τη μεταγραφή της από τον Α.Ο. Κύδων Χανίων στον Παναθηναϊκό είπε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου: «Είμαι πολύ χαρούμενη που από σήμερα ανήκω στην ομάδα του Παναθηναϊκού. Ο Παναθηναϊκός με καλωσόρισε με μεγάλη χαρά. Είμαι έτοιμη για τη νέα σεζόν στον κλειστό και ανοιχτό στίβο. Θα κάνω το καλύτερο δυνατό για να φέρω περισσότερους βαθμούς στην ομάδα».