Κατηγορίες
SUPER LEAGUE 2 ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Super League 2… τέλος για φέτος!

Όποιοι ελπίζουν σε άνοδο, ανάμεσά τους και τα Χανιά, ελπίζουν μόνο μέσω αναδιάρθρωσης.

Όποιοι ελπίζουν σε άνοδο, ανάμεσά τους και τα Χανιά, ελπίζουν μόνο μέσω αναδιάρθρωσης.

Με ψήφους 11-4 οι ομάδες έβαλαν τέλος στο πρωτάθλημα * Επικυρώθηκε η βαθμολογία με πρωταθλητή τον ΠΑΣ Γιάννινα και δεύτερο τον Απόλλωνα Σμύρνης

«Λουκέτο» για λόγους ανωτέρας βίας στη Σούπερ Λίγκα 2 και φουλ για αναδιάρθρωση με αύξηση των ομάδων στη Σούπερ Λίγκα 1… Αυτό προέκυψε από τη δευτεριάτικη (22/6) συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ένωσης Σούπερ Λίγκας 2-Football League, καθώς αποφασίστηκε η οριστική διακοπή του πρωταθλήματος.

Πραγματοποιήθηκε η σχετική ψηφοφορία και το «λουκέτο» πέρασε με ψήφους 11 υπέρ και με τον Λεβαδειακό, τα Χανιά και την Α.Ε. Καραϊσκάκης να είναι οι ομάδες που είπαν «όχι» στη διακοπή, στις οποίες εν τέλει προστέθηκε και ο Απόλλων Λάρισας για να γίνουν τέσσερις (αρχικά είχε ειπωθεί ότι επέλεξε να το «απών»).

Η Δόξα Δράμας έλειπε και τα 11 «ναι» προέκυψαν από τις υπόλοιπες ομάδες της SL2, συν τον πρόεδρο της Ένωσης SL2-FL Λεωνίδα Λεουτσάκο, τον εκπρόσωπο της ΕΠΟ Λεωνίδα Θωμαΐδη και τον Ιάλυσο με την Καβάλα από πλευράς Football League.

Έτσι, επετεύχθη και η πλειοψηφία των 3/4 που απαιτείτο, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι και τα Τρίκαλα δεν έδωσαν το «παρών» στο συμβούλιο.

Να σημειωθεί ότι και με 10 ψήφους, όπως είχε διαμορφωθεί η κατάσταση υπήρχε το προβλεπόμενο 75%, ενώ σε όλες τις ψηφοφορίες (προηγήθηκαν κι άλλες) τόσο ο πρόεδρος της διοργανώτρίας όσο και ο εκπρόσωπος της ΕΠΟ τάσσονταν μόνιμα υπέρ της πλειοψηφίας των ομάδων ψηφίζοντας στο τέλος.

Παράλληλα, υπήρξε και επικύρωση της βαθμολογίας με πρωταθλητή τον ΠΑΣ Γιάννινα και δεύτερο στην κατάταξη τον Απόλλωνα Σμύρνης. Από εκεί και πέρα, στην 3η θέση είναι τα Χανιά σε ισοβαθμία με τον Λεβαδειακό.

a-sports.gr