Κατηγορίες
Basket Corner IN THE SPOTLIGHT

ΣΥΔΚΑΚ: Παρουσία του προέδρου της ΕΟΚ η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας

Ο Βαγγέλης Λιόλιος έδωσε το “παρών” στην κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης.

Το Σάββατο 19/2/2022 πραγματοποιήθηκε στο κοσμικό κέντρο εκδηλώσεων «Rotonda Private Hall» που βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο «Talos Plaza» στην παραλιακή Ηρακλείου, η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας των Συνδέσμων Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης και Κριτών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης. Μια εκδήλωση που απέδειξε πως εκτός από συνεργάτες εντός παρκέ είναι και φίλοι εκτός αυτού και έδωσε την ευκαιρία σε όλους τους διαιτητές και κριτές μαζί με τις οικογένειες τους, να συνευρεθούν και να διασκεδάσουν σε μια πολύ ωραία και εορταστική ατμόσφαιρα, τηρώντας αυστηρά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που ισχύουν.

 Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος και ο Γ.Γ. της Ε.Ο.Κ. κ.κ. Λιόλιος Ε. και Νικολόπουλος Ν., ο Πρόεδρος της Ε.ΚΑ.Σ.Κ. κ. Μαρκάκης Χ., το μέλος της Ο.Δ.Κ.Ε. κ. Ντάβαρης Π., ο ειδικός σύμβουλος της Ε.Ο.Κ. κ. Χριστοδούλου Χ., ο Πρόεδρος και τα μέλη της Κ.Ε.Δ./Ε.Ο.Κ. κ.κ. Πιτσίλκας Ν, Μουζάκης Κ. και Μπήτης Δ., ο Εθνικός καθηγητής Διαιτησίας κ. Τανατζής Γ., η Πρόεδρος του Σ.Κ.Κ.Α. κα Μερίκα Τ. και ο Αντιπρόεδρος κ. Αναστασόπουλος Τ., ο Πρόεδρος και τα μέλη της Κ.Ε.Δ./Ε.ΚΑ.Σ.Κ. κ.κ. Μαγκανάς Ανδρέας, Ευαγγελινός Δ. και Ναλετάκης Ι., ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος κ. Πιτσούλης Γ., ο Αντιδήμαρχος Ηρακλείου κ. Βαρδαβάς Κ., ο Δήμαρχος Χερσονήσου κ. Σέγκος Ι. και ο Πρόεδρος του Ε.Α.Κ. Ηρακλείου κ. Ζερβός Ε..

 Εκτός του συνόλου των διαιτητών – μελών των ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ. & ΣΥ.Κ.ΚΑ.Κ., το παρών έδωσαν στην εκδήλωση και οι 8 Διεθνής διαιτητές που συμμετείχαν στο Final Four του Κυπέλλου Ανδρών που διεξήχθη στο Ηράκλειο, κκ Κάρδαρης Α., Κορομηλάς Η., Παπαπέτρου Π., Πιτσίλκας Β., Πουρσανίδης Γ., Τσαρούχα Β., Τσολάκος Μ. και Φούφης Ι., δίνοντας την ευκαιρία σε όλα τα μέλη των δυο Συνδέσμων να γνωριστούν και να διασκεδάσουν μαζί τους.  

Η σημαντικότερη στιγμή της εκδήλωσης, ήταν η ανακήρυξη ως «Επίτιμου Προέδρου» του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης του κ. Ευαγγελινού Δημήτριου, ως ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης της πολυετής προσφοράς του στον Σύνδεσμο και στον αθλητισμό γενικότερα αλλά κυρίως για το ήθος, τις αρχές, τις αξίες και την αξιοπρέπεια που ξεχωρίζουν σε όλη την διάρκεια της πορείας του και τον ακολουθούν μέχρι και σήμερα. Μέσα σε μια συναισθηματικά φορτισμένη ατμόσφαιρα, προβλήθηκε βίντεο απ’ όλη την σταδιοδρομία του κου Ευαγγελινού ως αθλητή, διαιτητή αλλά και από σημαντικές προσωπικές στιγμές της ζωής του μέχρι σήμερα και όλοι οι παρευρισκόμενοι της εκδήλωσης ενημερώθηκαν για όλη την πορεία του μέσα από το βιογραφικό του που ετοίμασε ο Σύνδεσμος Διαιτητών. Η απονομή της τιμητικής πλακέτας έγινε από τον Πρόεδρο της Ε.Ο.Κ. κ. Λιόλιο Ευάγγελο, μέσα σε μια έντονα συγκινησιακή ατμόσφαιρα όπου όλοι οι καλεσμένοι και τα μέλη των δύο Συνδέσμων, όρθιοι προσέφεραν παρατεταμένα το χειροκρότημα τους στον κ. Ευαγγελινό ως ελάχιστη αναγνώριση για την λαμπρή πορεία του στον αθλητισμό και την κοινωνία.

Από την μεριά τους ο Σύνδεσμος Κριτών βράβευσε για την εικοσαετή προσφορά τους τις κυρίες Βαρούχα Ανθή και Καπετάνιου Ελένη καθώς επίσης και την κυρία Σφιγκάκη Ελευθερία για την δεκαετή της παρουσία στο τραπέζι της γραμματείας. Την απονομή των βραβεύσεων έκανε ο εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Πιτσούλης Γεώργιος.  

 Στη συνέχεια δόθηκαν αναμνηστικά κρητικά μαχαίρια με χαραγμένες κρητικές μαντινάδες επάνω, σε όλους τους εκτός Κρήτης προσκεκλημένους μας ως ένδειξη εκτίμησης και φιλίας καθώς επίσης και αναμνηστικές πλακέτες στους 8 Διεθνής Διαιτητές που συμμετείχαν στο Final Four του Κυπέλλου Ανδρών.

Τέλος απονεμήθηκαν στους «δόκιμους» διαιτητές τα πτυχία της σχολής διαιτησίας που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης το έτος 2021.

Ευχαριστούμε όλους τους καλεσμένους που μας τίμησαν με την παρουσία τους κι ευχόμαστε από καρδιάς σε όλο τον «μπασκετικό κόσμο» της Κρήτης να έχει μια καλή χρονιά, με υγεία πάνω απ’ όλα, αλληλεγγύη, αθλητικό πνεύμα και όσο πιο σύντομα γίνεται να επιστρέψουμε στην κανονικότητα που τόσο έχει επηρεάσει τις ζωές όλων μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.