Κατηγορίες
Χανιώτικη Επικαιρότητα Αυτοδιοίκηση

Συλλυπητήρια ανακοίνωση του δήμου Χανίων

Με αφορμή το τραγικό δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στον Κώστα Βασιλάκη, ο οποίος πραγματοποιούσε την πρακτική του άσκηση στην Δ.Ε.Υ.Α.Χ., ο Δήμαρχος Χανίων και Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Χ., Παναγιώτης Σημανδηράκης, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Ο Δήμος Χανίων και η Δ.Ε.Υ.Α.Χ. θρηνούν την απώλεια ενός νέου ανθρώπου, μόλις 29 χρόνων, που έχασε τη ζωή του σε ένα τραγικό δυστύχημα, τα ξημερώματα του Σαββάτου στα Χανιά.

Ο Κώστας Βασιλάκης, που διέκοψε την πρακτική του στον κεντρικό σταθμό ελέγχου της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. στην Δεξαμενή του Αγ. Ιωάννη, για να εκπληρώσει τα στρατιωτικά του καθήκοντα, έφυγε από τη ζωή τόσο νωρίς και τόσο άδικα.

Σύσσωμη η Δ.Ε.Υ.Α.Χ. στέκεται συγκλονισμένη μπροστά στην απώλεια του Κώστα και θα τον θυμόμαστε πάντα για την ευγένεια, την προθυμία και την εργατικότητα του.

Εκ μέρους του Δήμου Χανίων και του Δημοτικού μας Συμβουλίου, της Αντιπροέδρου, Νίκης Αποστολάκη και των εργαζομένων της  Δ.Ε.Υ.Α.Χ,  θέλω να εκφράσω στην οικογένεια του Κώστα, τα ειλικρινή και θερμά μου συλλυπητήρια»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *