Κατηγορίες
Τοπικό

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις για τον θάνατο του 18χρονου ποδοσφαιριστή Νικόλα Λαδόπουλου

Το χανιώτικο ποδόσφαιρο αποχαιρετά τον 18χρονο Νικόλα Λαδόπουλο που έφυγε από τη ζωή την Κυριακή (17/7) μετά από πολυήμερη μάχη στη ΜΕΘ, μετά από τροχαίο στον Σκινέ.

Η ομάδα του ΑΕ Κυδωνίας:

Ο Νικόλας μας δεν τα κατάφερε. Πάλεψε σκληρά. Ο Θεός όμως φαίνεται τον ήθελε δίπλα του. Θα τον θυμόμαστε για πάντα για τους τρόπους του, την συμπεριφορά του και το χαμόγελό του. Στον πατέρα του και αντιπρόεδρο της ομάδας μας Πάτερ Νικόλα και στην οικογένειά του εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας και τα συλλυπητήριά μας.

Νικόλα, θα σε θυμόμαστε για πάντα με αγάπη.

Καλό ταξίδι.

Ο Γρανίτης

Το Δ.Σ. του A.Π.Σ Γρανίτη Αγίας Μαρίνας, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Νίκου Λαδόπουλου και στην ΑΕ Κυδωνίας, για τον άδικο χαμό του παλικαριού τους.

Οι ομάδες του Ακρωτηρίου

Τα Δ.Σ. του Πανακρωτηριακού, της Ε.Θ.Κ. και των Λεόντων, οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές των ομάδων του Ακρωτηρίου, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του ποδοσφαιριστή της Α.Ε.Κυδωνίας Νικόλα Λαδόπουλου, που έφυγε τόσο νωρίς… Καλό παράδεισο παλληκάρι μου. Καλή δύναμη στους οικείους του.

Ο Απόλλων Αγ. Ιωάννη

Το ΔΣ τού Απολλωνα εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Νίκου Λαδόπουλου και στην ΑΕ Κυδωνίας, για τον άδικο χαμό του παλληκαριού.

O Ηρακλής Νεροκούρου

Ο Α.Ο.Ηρακλής Νεροκούρου ΕΚΦΡΆΖΕΙ ΤΑ ΘΕΡΜΆ ΤΟΎ ΣΥΛΛΥΠΗΤΉΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΆΔΙΚΟ ΧΑΜΟ ΤΟΥ ΠΑΊΧΤΗ ΤΗΣ Α.Ε ΚΥΔΩΝΊΑΣ ΝΙΚΟΥ ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΥ.

Μινώταυρος και Νέοι Μινώταυρου

Τα ΔΣ οι προπονητές, οι ποδοσφαιριστές του ΑΟ Μινώταυρου Μουρνιών και Νέων Μινωταύρου εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του νεαρού ποδοσφαιριστή της ΑΕ Κυδωνίας, Νικόλαου Λαδόπουλου, που έφυγε τόσο νωρίς… 

Η Σπάθα

Το Δ.Σ και ολη η ποδοσφαιρική οικογένεια του ΑΠΣ ΣΠΑΘΑ ΚΟΛΥΜΒΑΡΙΟΥ εκφραζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Νίκου Λαδοπούλου και στην ΑΕ ΚΥΔΩΝΙΑΣ για τον πρόωρο και άδικο χαμό του παλικαριού..

Η ΑΠ Σούδας

Τα μέλη του Δ.Σ., οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Σούδας εκφράζουν τη θλίψη και τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του ποδοσφαιριστή της Α.Ε.Κυδωνίας Νίκου Λαδόπουλου για την πρόωρη απώλειά του.

Ο Ποσειδών Ladies

Η Πρόεδρος, το Δ.Σ ,οι παίχτριες κ σύσσωμη όλη η ομάδα του Ποσειδών Ladies ,εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια Λαδόπουλου. Σήμερα έφυγε ένα παιδί, ένας αδερφός, ένας φίλος , ένας ποδοσφαιριστής της Α.Ε Κυδωνίας. Καλό ταξίδι. Καλό Παράδεισο Νικόλα.

Η Ακαδημία Νέας Κυδωνίας

Η διοίκηση, οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας Νέας Κυδωνίας  εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του ποδοσφαιριστή της Α.Ε. Κυδωνίας Νίκου Λαδόπουλου για την τόσο άδικη και  πρόωρη απώλειά του.

Ας είναι αιωνία η μνήμη του!!!

Ποσειδών Τσικαλαριών

Το Δ.Σ , οι ποδοσφαιριστές και το προπονητικό επιτελείο του Ποσειδώνα Τσικαλαριών, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια προς την οικογένειά και τους οικείους του Νίκου Λαδόπουλου μετά τον ξαφνικό και άδικο θάνατο του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.