Κατηγορίες
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συνάντηση του ΠΣΑΠ με τους Αυγενάκη και Μαυρωτά

Θέμα οι οφειλές προς τους ποδοσφαιριστές.

Οι άνθρωποι του ΠΣΑΠ συνάντησαν τον κ. Αυγενάκη και τον κ. Μαυρωτά την Τετάρτη (20/10) για την προγραμματισμένη του συνάντηση, με τον σύλλογο να αναφέρεται σε θέματα σχετικά με παλιές οφειλές των ΠΑΕ προς χιλιάδες ποδοσφαιριστές, ώστε να βρεθεί λύση και οι κατάλληλοι τρόποι αντιμετώπισης στο αίτημα τους. 

Η ενημέρωση του ΠΣΑΠ:

Ολοκληρώθηκε η προγραμματισμένη συνάντηση του ΠΣΑΠ με την ηγεσία του Υπουργείου Αθλητισμού. Οι κύριοι Αυγενάκης και Μαυρωτάς άκουσαν με ιδιαίτερη προσοχή τα ζητήματα που τέθηκαν από τον ΠΣΑΠ και αφορούν σε παλιές οφειλές των ΠΑΕ προς χιλιάδες ποδοσφαιριστές.

Μετά την συνάντηση ο πρόεδρος του συνδέσμου Γιώργος Μπαντής στάθηκε στην αναγκαιότητα που υπάρχει ώστε να βρεθεί άμεσα λύση στο δίκαιο αίτημα των ποδοσφαιριστών. «Δόθηκαν από τον ΠΣΑΠ όλα τα αναγκαία δεδομένα και στοιχεία, αναφέρθηκαν οι κατάλληλοι τρόποι αντιμετώπισης της κατάστασης και προτάθηκαν λύσεις. Οι πλευρές δεσμεύτηκαν για περαιτέρω συνεργασία με σκοπό την ταχύτερη και αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση του προβλήματος», ανέφερε χαρακτηριστικά.