Κατηγορίες
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συνεδρίαζει το νέο ΔΣ της Ένωσης Διαιτητών – Ποιοι είναι φαβορί για τις θέσεις του προεδρίου

Την Κυριακή 20/11 θα πραγματοποιηθεί το πρώτο ΔΣ της Ένωσης Διαιτητών / ΟΔΠΕ, που προέκυψε από τις τελευταίες αρχαιρεσίες.

Το ΔΣ θα συγκροτηθεί σε σώμα. Πρόεδρος θα είναι ο Εμ. Γιανναδάκης, ενώ για τις άλλες θέσεις του προεδρίου φαβορί είναι οι Γαρεφαλακης, Ιωαννίδης και Γ. Καραμάνης.

Μέλη του ΔΣ ερμηνεύοντας το νόμο και το καταστατικό υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχει κώλυμα να εκλεγούν σε θέσεις του προεδρίου, μέλη του ΔΣ που δεν είναι κάτοικοι Αττικής, κάτι που αμφισβητούν άλλα μέλη.Το θέμα αυτό πιθανόν αποτελέσει εστία έντασης.

Η Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η, που εστάλη στα μέλη του ΔΣ της Ένωσης Διαιτητών αναφέρει τα εξής:ΠΡΟΣΤα Εκλεγμένα Μέληγια το Δ.Σ. της Ένωσης Διαιτητών Ποδοσφαίρου -Ο.Δ.Π.Ε

Αγαπητέ Συνάδελφοι

Όπως γνωρίζετε, μετά τα αποτελέσματα των εκλογών στις 13 Νοεμβριου 2022,έχετε εκλεγεί ως Μέλος για το Δ.Σ.της Ένωσης Διαιτητών – Ο.Δ.Π.Ε.Σύμφωνα με το άρθρο 18, Κεφάλαιο Α, παράγραφος 1 του Καταστατικού της Ένωσης Διαιτητών -Ο.Δ.Π.Ε.Ως Πλειοψηφών Σύμβουλος, σας καλώ στα γραφεία της Ένωσης Διαιτητών -Ο.Δ.Π.Ε.Τα οποία στεγάζονται στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας-Εθναρχου Μακαρίου-Ν Φάληρο -Πειραια,την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 12:30 μ.μ. για την Συγκρότηση του Νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Διαιτητών – Ο.Δ.Π.Ε.Επίσης καλώ και τους εκλεγμένους συναδέλφους της εξελεγκτικής επιτροπής.Σε ένδειξη συνεργασίας με σεβασμό και αγάπη για την επόμενη ημέρα στον χώρο του Έλληνα Διαιτητή   Ηράκλειο 16 Νοεμβρίου  2022     

Με συναδελφική εκτίμηση

Γαρεφαλακης Μιχαήλ

Πλειοψηφών Μέλος της Ένωσης Διαιτητών -Ο.Δ.Π.Ε”

Πηγή: soccerplus.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *