Κατηγορίες
SUPER LEAGUE 2

Συζήτηση για τη βιωσιμότητα της Super League 2

ΕΠΟ, ΠΣΑΠΠ και Super League 2 συζήτησαν διαδικτυακά για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η κατηγορία.

Για τη βιωσιμότητά της και το μέλλον περίπου 800 παικτών μίλησαν ο Σύνδεσμος με τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος και στη συνέχεια ακολούθησε η τηλεδιάσκεψη της SL2 με την ΕΠΟ.

Η ανακοίνωση του Συνδέσμου είναι η εξής:

Πραγματοποιήθηκε σήμερα (28/7) τηλεδιάσκεψη αντιπροσωπείας του ΠΣΑΠΠ με την πλευρά της Super League 2, ύστερα από σχετικό αίτημα της διοργανώτριας αρχής προς τον Σύνδεσμό μας.

Ο ΠΣΑΠΠ ενημερώθηκε για τη δυσχερή κατάσταση που επικρατεί στη δεύτερη τη τάξη κατηγορία και η οποία προκαλεί αβεβαιότητα για το εργασιακό μέλλον των περίπου 800 επαγγελματιών ποδοσφαιριστών που τη στελεχώνουν, όπως φυσικά και των οικογενειών τους.

Ο Σύνδεσμος στέκεται στο πλευρό κάθε πρότασης που θα ενισχύσει τη βιωσιμότητα της κατηγορίας και αρωγός σε κάθε ενέργεια που θα αποσκοπεί στην ομαλή και φυσικά ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου που έχει προγραμματιστεί να αρχίσει σε λίγες εβδομάδες.

Η ανακοίνωση της SL2:

Τηλεδιάσκεψη με τον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Μπαλτάκο και τον εκτελεστικό γραμματέα της Ομοσπονδίας κ. Φιλιππούση, είχε σήμερα η Επιτροπή της SL2, αποτελούμενη από τους κ.κ. Λεουτσάκο, Σταμούλη, Πρίτσα, Ροκάκη, Παπακωνσταντίνου, Νικολιδάκη, Παπαδημητρίου και Παλτόγλου. Η Επιτροπή ενημέρωσε για τα σοβαρά προβλήματα βιωσιμότητας και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι ΠΑΕ, τα οποία θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε αδυναμία διεξαγωγής του πρωταθλήματος SL2, 2022-2023.

Ο Πρόεδρος της ΕΠΟ άκουσε με μεγάλη προσοχή, κατανοώντας τα προβλήματα. Οι δυο πλευρές θα πραγματοποιήσουν νέα συνάντηση τις προσεχείς ημέρες.

Επιπροσθέτως πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη με τους εκπροσώπους του ΠΣΑΠΠ, οι οποίοι ενημερώθηκαν για όλα τα τεκταινόμενα. Συντάχθηκαν στο πλευρό της SL2 ενώ αποδέχτηκαν την πρόσκληση της Επιτροπής να συμμετάσχουν σε όλες τις συναντήσεις που θα ακολουθήσουν τις προσεχείς ημέρες με τους αρμόδιους φορείς.

Υπενθυμίζουμε ότι η επιτροπή έχει ζητήσει ήδη συνάντηση με τον Υφυπουργό κ. Αυγενάκη και αναμένει την απάντησή του.

Flashnews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *