Κατηγορίες
ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ IN THE SPOTLIGHT

Τα “6 γκολ” που “πρόδωσαν” τα Χανιά και …διώχνουν Βοσνιάδη

Δυστυχώς το πρόβλημα συνεχίζεται και διογκώνεται.

Και από αυτό εδώ το site αλλά και από άλλα μέσα το αναφέραμε. Η ομάδα έχει σαφές επιθετικό πρόβλημα, δεν μπορεί να σκοράρει και αυτό φαίνεται.

Και ξέρετε, το χειρότερο είναι ότι στα περισσότερα παιχνίδια (όπως και στο χτεσινό με τον Απόλλωνα Λάρισας), δημιούργησε φάσεις που δεν αξιοποίησε. Συνεπώς, το πρόβλημα είναι πιο σοβαρό. Έλλειψη ψυχολογίας και αυτοπεποίθησης; Μπορεί… Η ομάδα μοιάζει μπερδεμένη, ασχέτως ότι και στο ρόστερ της υπάρχουν κενά.

Aυτή τη στιγμή τα Χανιά έχουν βάλει 6 γκολ σε 10 ματς, λιγότερα από όσα έχουν βάλει οι ομάδες της πρώτης 7άπαδας, λιγότερα και από τον τελευταίο ΟΦΙ και τα ίδια με τον Καραϊσκάκη. Τα Χανιά έχουν περισσότερα γκολ από Απόλλωνα Λάρισας και Δόξας, αλλά ο μεν Απόλλων έχει ένα ματς λιγότερο και η Δόξα τρία!

Όταν δεν σκοράρεις δεν κερδίζεις και όταν δεν κερδίζεις δεν έχεις ψυχολογία και αυτό χάνεται στην πορεία…

Και κάτι σημαντικό: Υπήρχε πρόθεση να λήξει η συνεργασία με τον Αλέκο Βοσνιάδη πριν από το ματς με τον Διαγόρα στη Ρόδο, απλά το γκολ του Μασένα στο τέλος, μάλλον άλλαξε τη σκέψη.

Το σίγουρο είναι ότι σε αυτές τις περιπτώσεις, δίκαια ή άδικα την πληρώνει ο προπονητής.

Ο Αλέκος Βοσνιάδης εν προκειμένω, για τον οποίο ωστόσο, ουδείς αμφισβητεί ότι προσέφερε στην ομάδα και μπορεί να νιώθει και αδικημένος, λόγω των εξελίξεων στο περυσινό πρωτάθλημα που διεκόπη άδοξα.

Βασίλης Φουντουλάκης – mirrorsports.gr