Κατηγορίες
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ Υπόλοιπα αθλήματα

Τα Χανιά θα (ξανα) έχουν βόλεϊ στην Α2 ανδρών…

Ο ΣΦΠ Χανιά θα εκπροσωπήσει την πόλη στην Α2 των ανδρών.

Η ΕΟΠΕ ανακοίνωσε τη διακοπή των πρωταθλημάτων που είναι υπό την ευθύνη της (με ανακοίνωση στις 7 Μαΐου) και αυτό επισφράγισε τίτλο και άνοδο για την ομάδα των Χανίων, τον ΣΦΠΧ, που του χρόνου θα παίξει στην Α2.

Αν μη τι άλλο μια σημαντική επιτυχία, αφού το χανιώτικο βόλεϊ ήταν πάντοτε στις “επάλξεις” παρά τις φουρτούνες που ενίοτε καλούνταν να αντιμετωπίσει…

Πλέον σε μια κακή συγκυρία, με οικονομικές επιπτώσεις (λόγω κορωνοϊού) το βόλεϊ, όσο είναι εφικτό θέλει τη στήριξη της πόλης.

Θετικό ότι δεν θα χρειαστεί πολλές προσθαφαιρέσεις παικτών για να είναι ο ΣΦΠΧ ανταγωνιστικός στην Α2. Αν γλυτώσει, με κάποιο τρόπο και τα πολλά ταξίδια, θα είναι ιδανικό.

Πάντως τα Χανιά δεν έχουν μόνο ποδόσφαιρο, μπάσκετ και πόλο, αλλά και βόλεϊ…

Η ανακοίνωση της ΕΟΠΕ:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Ο.ΠΕ., σε  έκτακτη συνεδρίασή του και λαμβάνοντας υπόψη τις ανακοινώσεις από το Υφυπουργείο Πολιτισμού & Αθλητισμού, από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας και τις οδηγίες της Υγειονομικής Επιτροπής της Γ.Γ.Α, για το χρονοδιάγραμμα επανέναρξης των αθλητικών εκδηλώσεων και διαπιστώνοντας ότι, δεν υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες για απρόσκοπτη και ασφαλή διεξαγωγή προπονήσεων και αγωνιστικών εκδηλώσεων πετοσφαίρισης, αποφάσισε ομόφωνα την οριστική διακοπή όλων των αγωνιστικών εκδηλώσεων πετοσφαίρισης Κατηγορίας Ανδρών-Γυναικών, ευθύνης Ε.Ο.ΠΕ. και συγκεκριμένα:

Α1 Volleyleague Γυναικών

Pre League Γυναικών

Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών & Γυναικών

Β’ Εθνικής/Εθνικού Περιφερειακού Πρωταθλήματος Ανδρών & Γυναικών (συμπεριλαμβανομένου και του Ομίλου Ι’ της Ζ’ Περιφέρειας Ανδρών-Γυναικών)

Οι διοργανώσεις του Final 4 των Κυπέλλων Ανδρών & Γυναικών αναστέλλονται μέχρι νεωτέρας

Επίσης, το ΔΣ ΕΟΠΕ, αποφάσισε ομόφωνα την τροποποίηση του Άρθρου 5, παρ. ε, του Γενικού Κανονισμού Οργάνωσης & Διεξαγωγής Πρωταθλημάτων 2019-2020 και την παράταση της λήξης της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 έως 30.9.2020, για την διεξαγωγή της Τελικής Φάσης της Β’ Φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αγοριών Κ21 και Κοριτσιών Κ20 2019-2020 και της Α’ και Β’ Φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αγοριών και Κοριτσιών Κ18 2019-2020, σύμφωνα πάντα με τις ανακοινώσεις από το Υφυπουργείο Πολιτισμού & Αθλητισμού, τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας και τις οδηγίες της Υγειονομικής Επιτροπής της Γ.Γ.Α, για το χρονοδιάγραμμα επανέναρξης των διοργανώσεων πετοσφαίρισης».