Κατηγορίες
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τα έσπασαν όλα στο γραφείο του Αυγενάκη στο Ηράκλειο! (Pics)

Ομάδα αγνώστων εισέβαλε στο γραφείο του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη στο κέντρο του Ηρακλείου προκαλώντας μεγάλες υλικές ζημιές.

Οι άγνωστοι, περίπου 10 άτομα, εισέβαλαν στο γραφείο του Λευτέρη Αυγενάκη που βρίσκεται στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου και έγραψαν συνθήματα στους τοίχους, ως ένδειξη συμπαράστασης στον απεργό πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα ενώ προκάλεσαν μεγάλες υλικές ζημιές. 

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες οι άγνωστοι λίγο μετά την εισβολή τους αποχώρησαν ενώ στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις καθώς και η σήμανση ενώ τα άτομα έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Λίγο αργότερα ο Υφυπουργός Αθλητισμού έστειλε το δικό του μήνυμα:

Ο στόχος και οι μέθοδοι που επέλεξαν τα εν λόγω κατευθυνόμενα πρόσωπα, καθόλου δεν εξυπηρετεί τη μεθόδευσή τους.
Όταν οι αντιεξουσιαστές πραγματοποιούν τρομοκρατικές επιθέσεις, όπως αυτή που συνέβη σήμερα στο Πολιτικό μου Γραφείο στο Ηράκλειο, τότε αυτές στρέφονται εναντίον όλης της κοινωνίας του Ηρακλείου και της Κρήτης, κοινωνίας στης οποίας την υπηρεσία έχω αποδείξει κατά τα χρόνια της πολιτικής μου διαδρομής, ότι βρίσκομαι με αφοσίωση, σεβασμό και εργατικότητα.
Όσοι βρίσκονται πίσω από αυτή την πρακτική πολιτικής βίας, οφείλουν να συναισθανθούν το βάρος της ευθύνης που αναλαμβάνουν απέναντι στη δημοκρατική ομαλότητα, απέναντι στο σύνολο των συμπολιτών μας, οι οποίοι δίνουν σκληρούς καθημερινούς αγώνες, αλλά και στην Πατρίδα συνολικά.
Οι γνωστές επικίνδυνες περιθωριακές ομάδες αυταρχικής νοοτροπίας δεν τρομοκρατούν κανέναν. Η κυβέρνηση ούτε τρομοκρατείται, ούτε εκβιάζεται. Υπερασπίζεται σταθερά και αταλάντευτα τη δημοκρατία και το κράτος δικαίου.
Αναμένω την καταδίκη απ΄ όλα τα κόμματα με τον κατηγορηματικότερο τρόπο της πρακτικής βίας που στρέφεται εναντίον του ίδιου του κοινοβουλευτικού πολιτεύματος.

Flashnews.gr