Κατηγορίες
Τοπικό IN THE SPOTLIGHT

Τα λένε με Αστέριο Θέμελη στον Ποσειδώνα Τσικαλαριών

Ωραία πρωτοβουλία της ομάδας του Ποσειδώνα Τσικαλαριών.

Όπως αναφέρει η ενημέρωση της ομάδας:

Την Δευτέρα 23-11-2020 και ώρα 21:30 με πρωτοβουλία του προπονητή μας οι παίκτες μας θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν μια διαδικτυακή συζήτηση με καλεσμένο τον Αστέριο Θέμελη  τεχνικό διευθυντή του ΠΑΟΚ στον Καναδά . 
Θέμα συζήτησης : “Η ζωή του επαγγελματία ποδοσφαιριστή και η μετάβαση από παίκτη σε προπονητή αργότερα “

 Ο κύριος Αστέριος Θέμελης αγωνίστηκε στις εξής ομάδες :

Αναγέννηση Αγίου Ιωάννη  ,Άρη Θεσσαλονίκης ,ΑΕΝ Νέας Κρήνης  , Αναγέννηση Κολινδρού ,ΠΑΟΚ ,Προοδευτική Λάρισα ,Θεσπρωτός, Λεωνίδιο, Ατρόμητος ,Ηλυσιακός, Ρόδος, Καστοριά, ΟΦ Ιεράπετρας Άγιος Δημήτριος, Ολυμπιακός Βόλου Ηλιούπολη ,Ναυπακτιακός Αστέρας, Ιωνικός
Παναξιακός και Νίκη μεσημεριού όπου και έκλεισε την καριέρα του σαν παίκτης αλλά την ξεκίνησε σαν προπονητής .  Προπονητικά ανέλαβε την Νίκη μεσημεριού το 2014 και μετά την εξαιρετική και πετυχημένη πορεία έκανε το άλμα για την Γ’ εθνική αναλαμβάνοντας την ομάδα της ΑΠΕ Λαγκαδά. Την σεζόν 2017-2018 ήρθε στα Χανιά στην ομάδα της Παλαιόχωρας και την επόμενη σεζόν την ομάδα του ΣΥΝΚΑ. Φέτος υπεργαψε συμβόλαιο με την ομάδα του ΠΑΟΚ αναλαμβάνοντας σαν τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ στο πρόγραμμα ακαδημιών του δικεφάλου στον Καναδά.

Ο Αστέριος μίλησε στο μπλοκ μας Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα του Ποσειδώνα και προσωπικά τον Ζερβουδάκη Γιώργο πρώην συνεργάτη μου , προπονητη της ομαδας μα πάνω από όλα φιλο μου , για τη τιμή και τη χαρά να συμμετέχω στη ποδοσφαιρική συζήτηση που θα κάνουμε , είναι ευχής έργο αφού δεν μπορούμε να είμαστε στο γήπεδο να μπορούμε να συζητάμε και να μοιραζόμαστε γνωσεις και αποψεις για το ποδοσφαιρο”